Холографските илюзии на съзнанието и контролът на Матрицата

В първата част на филма „Матрицата“ се задават въпросите: „Защо го правят? Защо манипулират човечеството? За какво е всичко това?“ Една от главните теми е за контролиращата сила, манипулираща матрицата, която използва енергията на човешките същества като източник на енергия.

Източникът на енергия в това небе е човешкият страх. Това е цялата игра – превръщане на човешката раса в електроцентрала, генерираща страхова енергия, която може да бъде погълната и да ги захрани.

В противен случай те не могат да функционират там, където се намират. И така те манипулират войните, ужаса, страданието и по този начин страха, стреса и всичко останало. Като превръщат хората в батерии или генератори на страха, който осигурява енергия на манипулаторите отвъд петсетивното ниво на човешкото съществуване.

За да задържа човечеството в тази условна реалност, бе създадено това, което стана известно като „Матрицата“. Един илюзорен свят, който манипулира да го приемем за реален, но всъщност е само една илюзия на умовете ни.

съзнание

Човечеството е хванато в капан, в който създава реалността, без да го знае. Преживяваме я, мислейки, че не я създаваме. И когато не я харесваме, се опитваме да променим отражението й, вместо онова, което я създава. 

Манипулацията на представата на човечеството за себе си е факт. Веднъж добили контрол над това, извънземните господари знаят, че с процеса на създаване на тези холографски илюзии си създаваме света, който им е изгоден.

Ето защо, когато имаме някакви страхове, сме склонни да ги привличаме. Когато се страхуваме от това или онова, това е усещането ни за реалност на съзнателно и подсъзнателно ниво. Тогава се проявяват мисловните полета, представящи този страх, а след това наблюдаваме тези мисловни полета в холографската реалност.

Но ако по същия начин възприемем едно различно усещане за реалност, ако вместо да се притесняваме, отхвърлим страховете си, защото страхът не съществува, това е една илюзия, сътворена от умовете ни. Ако възприемем любовта, ако възприемем липсата на страх, единството – балансът на всички неща, ако приемем оптимизма, всичко ще бъде различно.

Смъртта не съществува, животът е само един сън, а ние сме представата за себе си. Там е разковничето. Това, в което се състои цялата манипулация, е манипулация на представата на човечеството за себе си.

НП/А. Джоунс, Д. Айк

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.