Новини

Сивите посетители идват за реколтата, посята преди хилядолетия

На 3 юли 1947 година

в Розуел светкавица на леки ивици прекосява небето и се разбива в пустинята.

Това става близо до военното летище в Розуел. Офицер Мак Брейзър чува за удара и разследва на следващата сутрин ситуацията.

Свидетели твърдят, че са намерени пет извънземни тела. Извънземни, защото те не изглеждали като хората. Оказва се, че това са „Сивите посетители“.

Изследователят Кен Стърч твърди,

че класическите сиви са три и половина, четири фута високи. С черна обвивка на очите, с цепка за уста, дълги ръце завършващи с между три и пет пръста.

Колумнистът Сейбайна Мейглиоку обобщава: „Нашето правителство, което уж е демократично, а е скрило за извънземни посетители на Земята“.

Съществуват много истории за сивите и техните кораби. Популярният експерт Джорджио Цукалос пише за предполагаеми визити на сивите в далечното минало.

Например някои фигури и пещерни рисунки, които приличат на тях като статуите от древен Шумер. ;

Артефакти могат да се намерят

и в пещерните рисунки в Европа. Също в Австралия, където те имат глави с триъгълна форма с огромни бадемовидни очи.

Пещерните рисунки в района на Кимбърли Австралия са на близо 5000 години. Според местните легенди са на древните духове, наричани Уонджина.

Уонджина са същества изпратени от небето и дават съществен напредък на цивилизацията в и около Австралия.

Факт е, че аборигените и до днес все още се молят на тези същества. Тази митология е пазена жива хиляди години.

В Месопотамия през 1849 година,

са намерени шумерски плочки на възраст около 6000 години, съдържащи най-ранната позната писменост.

Преводът на гравираните плочки говори за извънземна раса, наречена Анунаки, които се заселили в Шумер и се размножавали с хората.

В американския югозапад, прадедите на индианското племето Хопи вярват в божества от други светове. И им създават илюстрации по стените на каньона.

Изследователите вярват,

че изображенията на небесните богове много приличат на модерните описания на сивите.

Те са се спуснали от небето, както хопите разказват, в огнени щитове.  Прекарали известно време с хората дали им знания. А после използвайки същите тези “щитове“ отлетели обратно към небето.

Да предположим, че сивите извънземни са дошли на Земята в далечното минало. И са се сношавали с хората. Къде са физическите доказателства на този съюз?

Разследващите посочват намерените издължени човекоподобни черепи на няколко континента. Изглежда, че тези издължени черепи са наполовина извънземни, наполовина човешки.

Издължените черепи са световноизвестен феномен. Намираме ги в Централна Америка, Южна Америка, Египет.

Червената планета има специално място

в човешкото съзнание. Включително в нашия фолклор от времето на древните гърци.

Възможно ли е Марс да е била плодородна планета като Земята ? И дали е била дом на вид същества, които наричаме “Сивите“?

Те твърдят, че допълнителни доказателства могат да бъдат открити в древните каменни резби на странни същества, познати като рептилии или влечугоподобните.

Местата на планетата с такива знаци

са повече от видими дори за туристи. Чичен Ица в Мексико, Виджеанагара – Индия. Забраненият град в Китай. Навсякъде са намерени пирамиди и храмове, посветени на небесните богове.

Някои по-смели изследователи вярват, че преди доминирането на приматите сивите извънземни са срещнали влечугите на Земята като доминираща форма на живот.

Една, от които те използвали за възпроизводителни цели. И това би обяснило многобройните древни рисунки на влечугоподобни същества.

Текстове на санскрит описват

детайли за посещения от расата на сивите. Каква е причината да изберат нашата планета и защо са оставили следи от посещението си видими и в наши дни?

Една шокираща хипотеза базирана на текстове с давност над 5000 години в Шумер изумява.

В нея се говори за време, в което Сивите посетители ще се върнат, за да съберат реколтата посята от тях. Но каква е реколтата? И не сме ли ние тези покълнали семена след хиляди години?

Дали един ден те ще се разкрият пред нас? Въпросът остава открит и вероятно няма да получи своя отговор скоро.

НП/ по чужди издания