Има четири типа сродни души. Как да ги разпознаем и свържем с тях?

Според мъдростта на изтока има четири типа сродни души. Как да ги разпознаем и какво трябва да направим, за да запазим връзката си с тях ?

Сродни души лечители. Това са приятелства, които се появяват в живота ни с някаква цел. Те ни предлагат екзистенциални уроци, помагащи ни да се излекуваме от минали страдания.

Тези приятели ни учат как да продължим напред. Такъв вид изцелителна връзка съществува дотогава докато двете страни имат общи цели.

Сродна душа от друг живот – чувстваш се добре в компанията на този човек. Твърде вероятно е да сте се обичали като мъж и жена в предходен живот или да сте били просто сродни души.

Връзката свързването, обвързването е мигновенно. Чувстваш, че сте се познавали винаги, въпреки че току що сте се запознали.

Този тип връзка, това приятелство, може да продължи цял живот без да чувстваш нужда да избягаш или да се скриеш от него.

Кармична сродна душа – свързан си с тези хора пак от предна инкарнация. Връзката ви е дълбока и кармична, но също така много често и болезнена.

Егото на единия се сблъсква с това на другия, бидейки наранено, докато не научиш да се справяш с тези моменти и да излизаш от модела на поведение, в който си блокирал.

Сродните души близнаци си помагат взаимно. Да прескочат собствените си емоционални и духовни бариери. Могат да общуват с часове без да си омръзнат.

Мислят еднакво, единият започва фразата, а другият я довършва. Този тип връзка е по-голяма от всичко и отива отвъд егото.

Когато я срещнеш, се чувстваш най-накрая цял завършен. Сродната душа близнак почти винаги е романтичния ни партньор. Тази връзка може да продължи цяла вечност.

Сродната ни душа близнак се появява обикновено, когато най-малко очакваме. Казва се, че духовният ни партньор е онзи, който спомага в преоткриването и осъзнаването ни. Кои наистина сме ние и кой всъщност си ти?

НП/АД

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.