Новини

ИМА ЛИ НАЧИН КАК ДА ОБЩУВАМЕ ПО ТЕЛЕПАТИЯ?

Телепатията ви позволява да предавате думи, емоции или образи директно в ума на някого.

В миналото телепатията се приемаше за част от сферата на научната фантастика или паранормалното. Считаше се, че е извън основната наука. Но това се променя.

През 2014 г. беше проведено научно изследване с демонстрация на общуване съзнание към съзнание. Неврологът Карлос Грау представи гениален експеримент между Франция и Индия.

При него двама души в двете отделни държави успяха да обменят по между си думата „hola“. След като е възможно, вече дори и според науката, значи можете и вие.

Изпращач и приемник

За този експеримент ще са необходими двама души – вие ще бъдете изпращач, а другият човек – получател, приемник.

Вяра

Това е основна, проблемна част. И двамата трябва силно да вярвате, че телепатията е възможна. Ако някой е скептичен или съзнанието му е затворено, резултатите ще бъдат слаби.

Да имаш силно желание, вяра и отворено съзнание – това е есенцията за общуването по телепатия.

Релаксация

Телепатията е по-ефективна, когато и двамата сте в състояние на релакс. Има значение също дали сте в добро здраве. Избягвайте опитите, ако някой от двамата е болен.

Психично спокойствие

Спокойният ум е необходим, за да ви отведе в медитативно състояние. Нека мислите идват и си отиват, но не се съсредоточавайте в тях.

Като изпращач, вашият фокус е да предадете тези мисли. Вашият партньор, приемникът, трябва пък да се съсредоточи върху възприемането на тези мисли.

Визуализация

Следващите стъпки са основата за вашия успех с телепатията. Уверете се, че ги следвате и сте с правилната нагласа.

Затворете очите си и визуализирайте ясно образа на партньора си (приемника). Представете си, че е близо до вас. Визуализирайте го в пълните цветове, ако ви е трудно да го направите, предварително вижте негова снимка.

Сега си представете сребърна тръба, свързваща умовете и на двама ви. Тръбата ще насочи мислите ви към него.

Представете си, че тази тръба е пълна с енергия и е много ефективна. Вместо тръба, бихте могли да визуализирате телефон – и двете са помощни средства, важно е съзнанието.

Трансмисия

Следващата стъпка е да визуализирате мислите си, предавани през тръбата. От ума ви до ума на другия. Представете си червена ябълка, колкото можете по-ясна.

Заредете ябълката с емоции. Емоциите са много мощни и това упражнение ще се провали без никакви емоции. Уверете се, че сте спокойни и не се напрягате, за да изпратите мислите.

Край

Кога да спрете? По време на процеса ще получите силно усещане, че телепатията работи.

Чувството не може да бъде фалшифицирано. Когато усетите това, работата е завършена. Чувството може да продължи няколко секунди до няколко минути.

Приемникът

Получателят трябва да държи ума си празен и да не се опитва да ви долови прекалено усилено. Не трябва да мисли за това, което се опитвате да изпратите. Умът му трябва да бъде възприемчив и спокоен.

Резултати

Сравнете резултатите, проверете бележките на приемника и вижте колко точно е уловил. Не забравяйте, че е необходима практика, за да получите добри резултати.

spiritualunite.com