Новини

Истината за „забранените зони“ може да се окаже фундаментална

През цялата история, най-древните и свещени места на човечеството са страдали от конфликти и войни.

Възможно ли е да са част от план, който ние не познаваме и той да се случва въпреки всичко около нас?

В конспиративните среди се говори за непознат разум, който осуетява всеки опит да открием присъствието му в древните хроники.

Твърде вероятно е доказателствата да са скрити в забранените зони по цялото земно кълбо, а ние да не ги виждаме.

Нечуваното вандалство над артефакти

От 1990 г. в Близкия изток се наблюдава унищожаване на културното наследство с безпрецедентен мащаб.

Тези действия са невиждани от времето на християнския вандализъм, който разрушил Римската империя.

Повече от 700 000 археологически, културни и религиозни артефакти са били откраднати или унищожени, а над 200 важни исторически обекта са превърнати в руини.

Дали някой умишлено подклажда напрежение, за да попречи да открием нещо е казус пред редица изследователи.

Фактите сочат, че години наред секретни отдели на NSA, CIA и руското ФСБ са въвлечени в укриването на артефакти от древните земи. Пробив по темата е нещо, което коренно ще промени разбирането ни за това, кои сме ние и откъде идваме.

Секретни ордени заради своите  вярвания са в основата разрушаването на нашето културно наследство. Техни оръдия са различните терористични групи.

Възможно ли е да има нещо специално?

Регионите около древните реки и Мала Азия са много ценни за случилото се на тази планета. Знаниято и еволюцията на Земята е пряко свързано с поречието на реките Тигър и Ефрат.

Изследователите наричат тези места „забранени зони“ на Земята. Области, които извънземните същества не позволяват да бъдат изследвани от хората. Но ако е така, защо?

Вероятно сериозни улики могат да бъдат открити, ако проучим конфликта в друг неспокоен регион, където едно от най-големите съкровища на човечеството е било откраднато изпод пясъците на пустинята.

Наблюдатели твърдят, че по време на Арабската пролет, камиони, натоварени с багери, придружени от бронетранспортьори и въоръжени мъже, са копали три дни в пясъците около Кайро и са отнесли безценен артефакт.

В мрежата има видеоклипове, но не бива да спекулираме по темата. Всеки заинтересован има достъп и може да се убеди в предположението на изследователите от „Кълектив еволюшън“.

Никой не знае какво е било разкрито

Местния журналист Абаф Абу Фаред разказва, че пазачите били безсилни да спрат изнасянето на артефакта. Тази липса на засилена охрана по време на бунтовете в Египет създала голям хаос и определени фондации решили да се намесят.

Това означава само едно. В смутните времена на промените в арабската държава са изчезнали както вече известни артефакти от музейните сбирки, така и новооткрити в близост до платото Гиза.

Сателитните снимки показват много нови дупки в земята, огромни ями, които са изкопани от иманяри. Теорията, че най-сетне е открит портала станал прототип на филма „Stargate“, след който тръгна и успешен сериал.

Друга още по сензационна теория

твърди, че и войната в Ирак е била заради Звездната врата на Анунаките.

Според нея, Саддам Хюсеин е имал достъп до този портал и е заплашил да го използва, но плановете му са били осуетени от намесата на американските войски.

Петрол и зведен портал, плюс злато, много злато. Местни учени от Багдаския университет настояват, че дори американските войски са изнесли от страната десетки безценни артефакти при освобождението на Ирак.

Тази версия, както става ясно се мултиплицира от публикации на конспиратолози в мрежата и известни имена, като д-р Стивън Гриър, Дейвид Уилкок и писателят Майк Бара.

Той дори описва в своя роман „Древните извънземни и тайните общества“ създаването на подчинена колония тук на Земята и връзките на тайните общества с чужди раси.

Говори се също така за портали свързващи нашия свят със света на Наблюдателите. Това са съществата, които отговарят за нашето развитие и следят за неизползването на ядрено оръжие.

Причината е прозаична. Цивилизации преди нас са унищожавали живота точно с употребата на такова оръжие. Свидетелствата за такива ядрени катаклизми са повече отколкото предполагаме.

Нахлуването в Ирак

Звучи пресилено, но тази теория е широко разпространена. Възможно ли е армията на САЩ да е търсила нещо повече от оръжия за масово унищожение при нахлуването си в Ирак?

Възможно ли е нещо от огромно значение, може би наистина портал към друг свят, да е било открито сред хаоса?

Но ако в забранените зони има доказателства за извънземна намеса на Земята, то какво ще се случи, ако истината бъде разкрита?

Благодарение на днешната наука,

можем постепенно да възстановим, парче по парче, мозайката на древната история и да реконструираме картината на случилото се с нас.

И още нещо важно – какво означава да бъдеш човек? Каква е връзката ни с големия космос?

Ако вярвате в присъствието на извънземни, вие разбирате, че има такива, които винаги са потискали развитието. Има и извънземни, които ни помагат. Ако „лошите“ искаха обратното, то вече щеше да е факт.

Те искат да сме невежи, войнствени и алчни. Възможно е никога да не разберем, какво се е случило на Земята преди много време.

Това е нашето изпитание, а причината все още да няма официален контакт, е защото ние сме на ръба да унищожим тази планета.

НП/2021