Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ИСТОРИЯТА НА УИЛКОК ЗА ЧЕРНИЯ ИИСУС ЗВУЧИ НЕВЕРОЯТНО

Източникът на тази невероятна история е последната книга на Дейвид Уилкок. Тя е озаглавена “The Ascension Mysteries: Revealing the Cosmic Battle Between Good and Evil“.

За повечето хора тя може да звучи като фантастика и измислица. Но Уилкок твърди, че тя идва директно от негов доверен таен източник.

Според източника на автора това било строго секретно и ако го заловят, може никога да не бъде видян повече.

Човек с необикновена сила

Черният Иисус се появил в Африка през 60-те години. Той притежавал необикновени способности. Можел да чете мислите на хората, да материализира предмети от нищото, да комуникира чрез телепатия, да левитира и да се телепортира.

Дой бил духовен учител, който проповядвал любов, мир и прошка като сърцевината, обединяваща всички големи религии.

„Кабалът“ забранява на когото и да е да развива подобни умения. Ако се разбере, че някой притежава такава сила, те ще го намерят и заличат от лицето на Земята.

Агентите на тайните служби направили няколко опита да отстрят този мъж. Но той имал способността да регенерира тялото си след всяка атака, без значение какви травми били нанесени.

Легендата на Уилкок е, че той бил твърде силен за тях.

Но в един момент използвали хитрост. Предложили му да го заведат на среща между световните лидери, където ще може да се разкрие пред света и да сподели посланието си.

Мистичният непознат е качен на военен самолет и на път за мнимата среща е многократно застрелян. Тялото му било разчленено, като всяка част от него била сложена в отделен високотехнологичен контейнер.

Кутиите са занесени в различни части на света, след което унищожени. Агентите се надявали това да попречи на регенерацията му.

Скоро след това, Черният Иисус се материализирал директно в офисите на хората, които поръчали убийството му. И като по чудо нямало видими щети по него.

„Вашето желание да прекратите живота ми на Земята е толкова силно, че съм принуден да го приема, за сега. Но все пак в бъдеще още много хора ще имат моите способности. Щом това стане вие няма да имате възможността да ни спрете да направим света мирен за всички.“

Може би някой ден Черният Иисус наистина ще се завърне щом усети, че човечеството е готово да го приеме и е решено да направи избор, четем в книгата на Уилкок.

collective-evolution.com

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.