Историята започва с човек на име майор Доналд Кейхоу

През 1954 г. „Сан Франциско Игзаминър“ и списанието „Авиейшън уик“ публикували статии, подробно описващи това, което изглеждало на изкуствени спътници в орбита около Земята.

Историята започва с човек на име майор Доналд Кейхоу. Той е служил в армията на САЩ и е написал няколко книги за НЛО.

Кейхоу пише, че няколко осведомени военни му казали, че американската армия следяла един или два неизвестни спътника с необикновени размери в околоземна орбита. Никой не знаел какви са те.

Това било много преди Спутник – първият сателит, изстрелян от руснаците. И то породило идеята, че са извънземни.

Министерството на отбраната на САЩ потърсило помощта на астронома Клайд Томбо през 1953 г., за да идентифицира този странен обект, но заключенията му никога не били оповестени.

Въз основа на изображението от радара през 60-те години, учените изчислили, че загадъчният спътник тежи над 10 тона. Той не само че бил няколко пъти по-голям от всичко, което космическите програми са можели да изстрелят, но и сякаш се движел по изкуствена орбита, обикаляйки Земята от полюс до полюс.

Черният рицар се е движил по полярна орбита. Именно това бихте направили, ако искате да покриете цялата планета, въртяща се под вас. Обикновено в полярна орбита се поставят метеорологични и шпионски спътници, за да покрият цялата земна повърхност.

Това означава, че този обект не е с естествен произход. Интригуващото е, че този сателит не е от нашите. С други думи, има теория, че това е извънземен сателит, който е наблюдавал Земята в продължение на хиляди години. През 30-те години радиолюбители твърдели, че приемат радиосигнали от космоса.

Самият Никола Тесла твърдял, че е приемал радиосигнали от Марс. Трябва да се запитате: дали радиолюбителите и дори Никола Тесла някак си са приели сигнали от този извънземен кораб в орбита около нашата планета?

Един радиолюбител успял да дешифрира този сигнал, и създал матрична мрежа от отделни точки с бял и черен цвят.

Гледайки тази мрежа, той стигнал до извода, че това е карта на двойната звезда Изар в съзвездието Воловар, на мястото където би била преди 13 000 години. Възможно ли е този загадъчен обект да е достигнал Земята преди 13 000 години?

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.