Новини

Започна ли промяната на цивилизацията и кои са господарите на света?

Вниманието на широката общественост все по-често е насочено върху безнаказаността, с която се ползва политическия елит.

От столетие голяма част от политическия пейзаж в САЩ е моделиран според интересите на една малка част от богати фамилии. Различни авторитетни медии не веднъж са повдигали завесата към личностите, които са част от тези фамилии.

Чрез политически и икономически игри, тези хора и техните марионетки са финансирали двустранно множество войни, за да печелят от това.

Те притежават корпорациите,

за които масите работят и компаниите, които замърсяват нашата планета. Те управляват банките, които ни правят роби на въображаем дълг.

Те притежават политиците и органите на реда, които са предназначени да служат на нас и въпреки това се стремят да прегазят демокрацията.

Светът се променя. Хората са против корпоративния диктат, цените на горивата са отново високи. Хората са жертва на чужди интереси, облечени в инвестиционни намерения.

А можеше да е и друго…

Но кои са те?

Фармацевтичните злосторници

Джон Д Рокфилер, 1885г. , сн. Уикипедиа
Джон Д Рокфилер, 1885г. , сн. Уикипедиа

Рокфелер са може би една от най-опасните фамилии в американската история.

Джон Д. Рокфелер, първият милиардер в САЩ е отговорен за монополизиране на американската медицинска система преди повече от 75 години.

Той провежда кампанията за дискредитиране на други естествени средства за лечение в полза на фармацевтичната индустрия.

Рокфелер са финансирали института по междуличностни отношения „Тависток“, в който студентите са изучавали фройдистки техники, с цел влияние върху обществените нагласи.

Завършилите този институт след това заемат лидерска роля в правителството, масовите медии и различни ключови корпорации.

Дейвид Рокфелер е спомогнал за планирането на „нов световен ред“, чрез влиянието си в групата Билдерберг, Трилатералната комисия и в Съвета на външните работи.

Политическото гуру

Хенри Кисинджър

Много световни анализатори определят Хенри Кисинджър като военнопрестъпник. Но това е спорно становище.

Не е изненадващо, че е бил един от най-близките приятели на Дейвид Рокфелер от 1954г.

Докато Кисинджър изпълнява длъжността държавен секретар на президента Никсън, той ръководи кървавия преврат в Чили, бомбардировките в Камбоджа и е отговорен за агресията във Виетнам, твърдят активисти.

Въпреки това, той е удостоен с Нобелова награда за мир, което се превръща в причина скандализирани членове на Нобеловия комитет да подадат оставка в знак на протест.

Дори извън политическата сцена, Кисинджър има огромно влияние и работи като консултант за някои от най-големите имена в САЩ и международната политика.

Той би могъл да се определи като ментор на Хилъри Клинтън и Барак Обама, като до голяма степен е оказал влияние в изграждането на американския модел за водене на непрестанни военни действия.

Той ще остане в историята с неспирната „война срещу тероризма“.

Килърът на финансите

лари самърс

Лари Съмърс е от влиятелните личности, които не са сред общоизвестните.

Съмърс е ключов играч в икономическата политика под администрацията на Бил Клинтън, заемащ  различни стратегически позиции във финансовото министерство на САЩ, до момента, в който става секретар в същото ведомство през 1999 г.

Лари Съмърс, заедно със своя ментор Робърт Рубин, носят отговорност за дестабилизиране на банковата система на САЩ, чрез отстраняване на Закона на Глас-Стийгъл, което ги прави отговорни, повече от всеки друг за икономическата криза от 2008 г.

Съмърс все още има влияние в правителството на САЩ, като резултатът от неговите действия влошават положението в държавата с времето.

Джордж Сорос – Унищожителят на Европейския съюз

джордж сорос

Джордж Сорос е един от най-известните милиардери в света.

Той натрупва своето богатство чрез валутни машинации.

Известен е с това, че успява да спечели един милиард долара за един ден от продажбата на 10 млрд. паунда, когато започва британската финансова криза.

През 1997 г. по време на азиатската икономическа криза, Сорос бе обвинен от правителството на Малайзия за понижаване цената на националната им валута чрез спекулация от негова страна.

В Тайланд го определят като „икономически военнопрестъпник“. През годините Сорос е финансирал различни политически кампании. Някои смятат, че той е отговорен до голяма степен за бежанската криза в Европа.

Обвиняван е в манипулиране на изборите, тъй като има силни връзки с няколко от компаниите, които произвеждат електронни машини за гласуване.

На много от тях той плащал за производството на неизправни машини. Сред целите на  Сорос се нарежда и тази за изграждането на единно „световно правителство“.

Фамилия Ротшилд – Доларовите князе

rotshild

Ротшилд са може би най-богатата фамилия в света, която контролира Международния валутен фонд, Световната банка и голяма част от световните централни банки.

Те са частни институции в повечето страни. Думите на Майер Амшел Ротшилд, основател на банкерската фамилия : „Дайте ми контрол върху парите на една нация и не ме интересува кой прави законите“ са се превърнали в мото на фамилията.

То е валидно и до ден днешен. Ротшилд са създатели на ционизма, идеология, която поддържа идеята за еврейска национална държава на територията на Палестина – „ Земята на Израел“.

На тази основа са водени множество войни в Близкия изток. С толкова много пари и толкова много власт, Ротшилд имат неизмеримо влияние в САЩ и международната политика.

Това е едно семейство, което има силата да унищожи икономически всяка нация, която не се подчинява.

Автор: Уитни Уеб за „True Activist“