Съзнание

Изключването на тези думи от речника ще промени живота ви

Мислите са материални, а думите привличат определени събития в живота ни − и учените, и психолозите, и екстрасенсите са съгласни с това.

 

Астролозите казаха кои думи трябва да забравим, за да привлечем щастието и богатството в живота си.

Лош

Тази дума се препоръчва да бъде забравена, особено при общуване с деца. Според астролозите, думата „лош“ има силна енергетика и лишава от защита както този, който я е произнесъл, така и този, до когото е била адресирана.

Не мога

Този израз лишава човека от силата да продължи. Използвайки го твърде често, човек губи способността да постига своите цели.

Уморен

Честата употреба на думата дори може да доведе дори до безсъние.  При това, дори при неочакван прилив на енергия човека няма да може да я изразходва по предназначение, което може да доведе до истерии и озлобеност.

Дявол

Според звездните експерти дори незсъзнателното изричане на думата „дявол“ води до непоправими последствия.

Никога

Астролозите предупреждават, че поговорка – „Никога, не казвай никога“ не е измислена случайно. Вселената веднага ще възнагради човека с онова, от което се е опитал да откаже.

Списъкът се допълва от думите: глупак, невървеж, депресия, проклятие и безнадеждно.

Астролозите са уверени, че щом човек започне да следи това, което казва и спре да използва негативи в речта си, животът му ще се промени към по-добро.

НП/2018