България

„Измамна реалност“ пътува в страната. Вижте някои моменти от премиерата в София

Какъв е светът в който живеем? Сами ли определяме съдбата си? Умишлено ли населението по света става все по-неграмотно? Защо заблудите за нашата история набират сила? На каква азбука пишем?

Тези и други дълбоки въпроси поставя „Измамна реалност“, новият филм на журналиста и водещ Стойчо Керев. 

Премиерата в София премина като среща на приятели, които имат какво да си кажат. 4000 зрители искаха още и настояваха за още отговори. Това вероятно ще стане в следващия епизод.

Продукцията взе решение и тръгва на турне в страната, като първата спирка след София е Бургас. Датата е 10 май, залата на Дом на Нефтохимика от 19 часа със специалното участие на ансамбъл „Странджа“.

Следват: Пловдив -26 май, ДК „Борис Христов“ с участието на фолклорен ансамбъл „Тракия“ с две прожекции от 17 и 19 часа, Варна – 31 май, зала 1 на ФКЦ и със специалното участие на ансамбъл „Гергана“ от 19 часа.

Юни месец „Измамна реалност“ гостува в Русе на 01 юни, библиотека „Л.Каравелов“ от 16 часа. На 8 юни с две прожекции в кино Палас, от 14 и 16 часа в МОЛ Велико Търново и на 11 юни от 19 часа сме гости на Стара Загора. Мястото е Държавна опера, началото от 19 часа.

НП/2019