Тайни и загадки

ИЗОБРЕТЕНИЯТА НА ТЕСЛА, КОИТО ЕЛИТЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ВИДИ

Най-великите изобретения на Тесла фундаментално щяха да променят обществото, в което битуваме.

Но тъй като хората на върха на социалната структура имат финансов интерес от запазване на статуквото, те потискат революционни технологии, благоприятни за света, но опасни за тяхното съществуване.

Инженерният гений Никола Тесла не е изключение. Ето някои от тези технологии, които „Те“ не искат да допуснат до хората.

Смъртоносният лъч

Никола Тесла твърди, че е измислил „греда на смъртта“, която той нарече Teleforce през 30-те години на миналия век.

Устройството е в състояние да генерира интензивен насочен лъч на енергия, който може да се използва за унищожаване на вражески бойни самолети, чуждестранни армии или каквото и да било друго, което бихте предпочели да не съществува.

Така нареченият „смъртен лъч“ никога не е бил построен, защото Тесла вярвал, че ще стане твърде лесно взаимното унищожение.

Осцилаторът на Тесла

През 1898 г. Тесла твърди, че е построил малко колебаещо устройство, което, когато е прикрепено към кабинета му и е работило, е разтърсило сградата и всичко около нея. С други думи, устройството би могло да симулира земетресения.

Осъзнавайки потенциалните ужаси, които такова устройство би могло да създаде. Тесла споделил, че го е унищожил.

Някои теоретици смятат, че правителството продължава да използва изследванията на Тесла на места като съоръжението HAARP в Аляска.

Безплатна електрическа система

С финансиране от JP Morgan, Никола Тесла проектира и построява Wardenclyffe Tower, гигантска безжична предавателна станция, в Ню Йорк през 1901-1902.

Морган смята, че кулата „Уордендклиф“ може да осигури безжична комуникация по целия свят. Тесла обаче има други планове.

Геният възнамерява да предава съобщения, телефонни и дори факсимилни изображения през Атлантическия океан до Англия и кораби в морето въз основа на неговите теории за използването на Земята за разпространяване на сигнала.

Това означава, че всеки би могъл да има електричество, просто като стои здраво стъпил на земята.

За съжаление, безплатното електричество не е печелившо. И тази система може да бъде невероятно опасна за глобалния елит, защото би могла да промени в значителна степен енергийната индустрия.

Представете си колко различен би бил светът, ако обществото не се нуждае от петрол и въглища да функционира?

Морган отказа да финансира промените. Проектът е изоставен през 1906 г. и никога не е функционирал.

Летящата чиния

През 1911 г. Никола Тесла обявява пред „Ню Йорк Хералд“, че работи върху „летяща машина“ срещу гравитацията.

Ето какво четем в интервюто: „Моята летяща машина няма нито крила, нито витла. Може да я видите на земята и никога не бихте предположили, че е летяща машина. Все пак тя ще може да се движи по желание във въздуха във всяка посока с перфектна безопасност, при по-високи скорости, отколкото са били достигнати, независимо от времето и „дупките във въздуха“ или течения надолу“.

Летящата чиния на Тесла е била задвижвана от безплатна енергийна система в момент, когато развиващата се авиационна и автомобилна промишленост зависеше от нефт и нефт. Изображението му обаче има същата съдба като свободната му енергийна система.

Дирижабли, които летят без гориво

Тесла предлага електрическите въздушни кораби да превозват пътниците от Ню Йорк до Лондон за три часа, пътуващи на 8 мили над земята.

Предлага дирижаблите да изтеглят силата си от самата атмосфера. Това означава никога да не спират, за да зареждат с гориво.

Безпилотните дирижабли могат дори да се използват за превоз на пътници до предварително избрана дестинация. Тесла никога не е получил признание за своето изобретение.

Днес обаче имаме безпилотни самолети, изпълняващи бойни мисии, свръхзвукови самолети, които летят с невероятни скорости и технология за космическа совалка, която може да обиколи Земята в горната атмосфера.

От доста време се подозираше, че ФБР буквално е откраднала цялата му работа, изследвания и изобретения, които е притежавал, когато умира.

Този слух сега е потвърден от скорошните, силно изработени искания за Закона за свобода на информацията, отправени от ФБР.

още за Никола Тесла тук