Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Изпитвали ли сте тези симптоми на трансформация и издигане?

Извършва се промяна в съзнанието. Ние се развиваме и издигаме. Това е време на големи промени, трансформация и еволюция. Забелязвате ли ги?

1. Повишена чувствителност и информираност

Станали сте по-чувствителни към енергията на другите, към определени места, храни, химикали, силни шумове, силни миризми.

По-силно резонирате с природата, дърветата, лунните цикли, топлината на слънцето или звука на океанските вълни.

2. Физически симптоми

Чувствате болки или дискомфорт в краката, врата и раменете. С помощта на Рейки, акупунктура, горещи солени вани можете да облекчите тези болезнени области. Ще има полза и ако се гмурнете в потиснатите емоции или блокажи и поработите с тях.

3. Промени в настроението и нарушения на съня

Не се привързвайте твърде много към някакво чувство или усещане. Просто знайте, че и това ще премине. Не се страхувайте да почувствате емоциите си, да ги обработите и да ги оставите да си отидат.

Голяма част от духовната работа и изцеление се случва по време на сън.

Може да се събуждате през нощта и да ви е трудно да заспите отново. Използвайте това време за нещо приятно или просто излезте навън и погледнете звездите.

4. Промяна на отношенията

Именно вашите вибрации привличат това, което ви се случва – не задържайте онова, което вече не ви служи.

Не всички взаимоотношения трябва да продължават завинаги – ако нещо вече не ви служи, е добре да го пуснете да си отиде.

5. Повтарящи се последователности от числа

Когато виждам често едни и същи числа, аз намирам нумерологията на числовата последователност и тя почти винаги е в хармония с онова, с което се боря в този период от време.

6. Повишена интуиция и пси-способности

Случайно мислите за някого и той ви се обажда или ви пише? Или знаете кой звъни още преди да погледнете телефона си?

Вярвайте на интуицията си. Ако не сте сигурни в решението, което трябва да вземете, успокойте ума си, вглъбете се в себе си и просто слушайте.

7. Вътрешно чувство за доверие и сигурност

Макар понякога да ви се струва, че всичко около вас се разпада и че нищо не става както сте го планирали, продължавате да чувствате доверие в сърцето си.

Просто вярвайте на процеса и знайте, че всичко се случва поради някаква причина.

Огромната промяна в съзнанието се извършва на планетата, в цялата ни галактика и Вселена и всички ние участваме в този процес.

Колкото повече се събуждаме и повишаваме своите вибрации, толкова повече това влияе и на останалите.

НП/СЕ

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.