Тайни и загадки

ИЗСТРЕЛЪТ УБИЕЦ ПРОПУСНА ЦЕЛТА. Живеем втори живот

Днес всички хора се смеят на големите очаквания, че нещо трябваше да се случи през 2012 г.

Всъщност през 2012 г. всичко щеше да приключи много по-различно за нас жителите на тази планета.

Но зловещите подробности започнаха да излизат наяве. Две години по-късно, през пролетта на 2014 г., НАСА публикува съобщение: „На 23 юли, екстремна слънчева буря направи всичко възможно, за да сложи край на живота на Земята, какъвто го познаваме.”

„Изстрелът убиец” избухва седмица по-рано и не нанася пряк удар върху нашата планета.

Едно завъртане на Слънцето отнема 27 дни и за щастие Земята беше от другата страна на Слънцето в момента на избухването.

Повечето хора на Земята са абсолютно в невидение какъв късмет имахме и как днес живеем втори живот. И това е самата истина.

Короналните масови изхвърляния на слънчева плазма (ЕСМ) пътуват с 1448 километра в секунда и имат силата на 20 милиона ядрени бомби.

Скоростта е като влак стрела, взимащ разстоянието от Ню Йорк до Лос Анджелис за 18 секунди.

Това означава, че тук на Земята имаме само 12 часа след началото на изригването.

Сега давате ли си сметка какво крият от нас? Сега отговоряте ли си на въпроса защо имаше толкова много спекулации през 2012 година?

Големият въпрос е: Защо на НАСА и отне две години, преди да съобщи тази новина?

Ето защо – през 2014 г. всички вече са забравили за 2012 и за това, че можеше да бъде краят на живота на Земята, какъвто го познаваме.

Преди и през 2012 г. в САЩ продаваха като топъл хляб на богатите граждани бункери.

Бил Гейтс, например, има дълбоки подземни бункери под четирите си къщи. Белият дом също е обезопасен.

Има места като подземните убежища под летището в Денвър. Те са запазени само за само най-богатите хора в света.

През 2009 г. Холивуд пусна по големите екрани продукцията “Knowing” (“Пророчеството”). Глобалният елит винаги прави филми за няколко години напред.

Това е начинът да предупреждават масите. По ирония на съдбата, Холивуд, а не НАСА информира човечеството какво предстои.

Много пророци от цял ​​свят ни казват, че тази епоха ще приключи с огън. Последната ера приключи с вода – големият потоп.

Въпреки това, има научни доказателства, че всички епохи са завършвали едновременно с огън и вода.

Южноамериканските племена Мани казват, че светът ще бъде унищожен от пожар, причинен от демони, искра от небето.

В такъв случай на слънчево изригване, насочено към нашата планета, единственото нещо, което ще оцелее на повърхността са точно каменни структури като пирамидите и нищо друго.

За да направи Вселената нещата по-сложни за нас, ето още факти. Днес магнитно поле отслабва с 5% на година, което е 10 пъти по-бързо от очакваното.

Това означава, че планетата има по-малка защита от слънчеви изригвания и космическата радиация.

Учените твърдят, че магнитният северен и южен полюс са се обръщали много пъти в историята на нашата планета.

Въз основа на нови данни, това може да се случи по-рано от очакванията на научните работници.

Както обикновено, не се очаква НАСА да съобщи предварително, а две години след факта.

Тяхната теза е, че това няма да се случи в продължение на най-малко 2000 години и вероятно няма от какво да се страхуваме.

Да, НАСА, но ние не сме глупави, а разсъждаваме и се тревожим за живота си.

Ако погледнем скоростта на увеличаване на земетресенията, засилената вулканична активност и наблюдението на геомагнитните модели в последните 5 години, не мисля, че имаме 2000 години.

Най-вероятно е смяната на магнитните полюси да се случи в рамките на нашия живот и има изобилие от факти, за да подкрепят тази теза.

Докато учените се чудят защо всички тези неща се случват, съм убеден, че всичко това има нещо общо с човешката трансформация и еволюция.

На лице са изобилие от археологически и геоложки доказателства, че тези глобални катаклизми са лъжливо наречени от нашите правителства “Климатични промени”, които се случват приблизително веднъж на всеки 12 500 години. Както се казва, „нищо ново под слънцето”.

Но не така. Има ново и то е нашата “нова човешка трансформация”, която ще продължи и е необратима.

Въпреки дезинформацията, въпреки натрапеното консумиране на химикали, химическите следи в небето, генното инжинерство, ваксинациите, ГМО храните и разрушаването и замърсяването на околната среда.

Тези два фактора, слънчеви изригвания и магнитни полета, пряко влияят на нашето ДНК. Слънцето е отговорно за промените в човешкото ДНК.

Едно слънчево изригване в точното време и правилната посока е в състояние да отключи “заспалите” 93% от нашето ДНК, които не познаваме и не са изследвани.

Те услужливо са наричани от учените “отпадъчно ДНК”, но е точно обратното.

Учените забравят, че Слънцето е най-мощният трансформатор и то не се нуждае от разрешението на НАСА, за да ни промени.

Onratio, Stan Bekirski