Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Известен пилот твърди невероятни неща за Луната. Да вярваме ли?

Може да ви се стори смешно дори да се мисли, че на Луната може да има около 250 милиона жители, но не е.

Версията на руснаците

Още през 1970 г. двамата уважавани членове на „Съветската академия на науките“ Майкъл Васин и Александър Шербаков създадоха хипотеза, според която Луната е космически кораб, създаден от неизвестни същества.

Тази хипотеза е поставяна под съмнение от различни научни институти както в Русия, така и в Америка.

Но забележете, покойният Стивън Хокинг се е изказвал в подкрепа на хипотезата за странния състав на спътника на Земята.

Версията за това, че Луната е специален разпределителен лагер за души ще представим в друга статия. Да се върнем на сегашната ситуация.

Версията на американците

Днес  имаме бивши високопоставени членове на военните и разузнавателните служби, които споделят своите познания по отношение на странните неща, които стават на Луната.

Ето няколко примера:

Тимоти Гуд, един от водещите световни изследователи на НЛО, е изнасял лекции в университети, училища и много организации, включително Института по медицински лабораторни науки, Кралския канадски военен институт, Кралското географско дружество, Оксфорд, Кеймбридж.

Гуд казва, че бивш член на MI6, разкрива свой разговор с Нийл Армстронг на една конференция на НАСА, в който той потвърдил, че на Луната е имало „други“ космически кораби, когато Аполо 11 кацнал там през 1969 г.

Освен това потвърдил, че зад прикриването стои ЦРУ.

Д-р Джон Бранденбург, заместник-мениджър на обединената космическа мисия „Клементин“ на Луната, направи и някои любопитни разкрития.

Мисията открила вода на полюсите на Луната през 1994 г.

Според Бранденбург, „Мисията „Клементин“ беше мисия за разузнаване със снимки, целящо да провери дали някой изгражда бази на Луната, за които не знаем.

От всички снимки, които съм виждал от Луната, които показват възможни структури, най-впечатляваща е една снимка на широка няколко мили структура.

Изглеждаше несъмнено изкуствена и не трябваше да бъде там. Като човек от общността за защита на космическото пространство гледам на всяка такава структура на Луната с голяма загриженост, защото тя не е наша, няма начин да сме построили такова нещо. Това означава, че там горе има някой друг.“

Имайте предвид, че има цяла страна на Луната, която не можем да видим, ако не използваме сонди.

Ново проучване, публикувано в списание Journal of Space Exploration е озаглавено „Хълмовете на Сидония: Елегантната геология или тетраедричната молекулярна геометрия и реакциите на Питагор и Дирак“, допълва вече наличните солидни доказателства, сочат за „изкуствени интервенции на повърхността“ на Марс включително.

Офицерът от ЦРУ

Името му е Джон Лиър, той е летял на над 160 различни вида самолети в над 50 страни.

Поставил е 17 световни рекорда за скорост и притежава всеки сертификат, издаван от Федералното управление на гражданската авиация.

Г-н Лиър е изпълнявал по целия свят мисии за ЦРУ и други правителствени агенции и е бивш кандидат за държавен сенатор в Невада.

Лиър започнал да се интересува от темата за НЛО 13 месеца след разговор с персонала на военновъздушните сили на САЩ.

Високо поставеният служител станал свидетел на кацане на НЛО в Bentwaters AFB, близо до Лондон, Англия и на три малки извънземни, които отиват  до командира на крилото.

Факт е, че голяма част от неговата информация всъщност потвърждава други показания на свидетели.

Неговите доклади говорят и за проучванията, които обръщат повече внимание на странните структури на Луната.

Тези структури, които изглеждат като създадни от извънземни не са в определена част на спътника ни, а са по цялата лунна повърхност.

esoreiter

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.