Тайни и загадки

Кабалистичните инструменти на сатаната. Загадъчната връзка с тероризма от 9/11

11 септември често е била дата на важни събития. На 11 септември 1978 г. са подписани Кемп-Дейвидските споразумения. На 11.09.1990 г., малко след инвазията на Иран в Кувейт, президентът Джордж Буш-старши държи реч, в която за първи път официално настоява за Нов световен ред.

Точно единадесет години по-късно, пак на 11.09. се случват атентатите над Световния търговски център. Това е 23 години след „Кемп Дейвид”. Факт, който подсеща за поредицата романи „Илюминатите” на Уилсън, където върху числото 23 се акцентира като ключово за задкулисните движещи сили.

От 11 септември до края на годината има точно 111 дни. Със споменатите числа и дати са свързани различни окултни фактори.

Ислямски терористи никога не биха избрали време на действие посредством номерологията и астрологията, които за тях спадат към „инструментите на Сатаната”. Защо ли? Защото корените им са скрити в учението на Кабала – религиозната „конкуренция” на Исляма.

Междувременно по цял свят се повиха книги, които с изключителна критичност разглеждат буквално атентата от 11 септември. Една от тях е на писателя Ерик Хуфшмид Time for Paintful Question („Време за болезнени въпроси”), който задава следните въпроси:

Защо, например терористите, които искат да останат анонимни, ще оставят следи като от току-що преминало стадо слонове? Обикновено след извършване на удар те се обаждат, пропагандират искания, респективно идеологиите си. Обаче не и в случая с Осама Бин Ладен.

Терористите са платили с кредитни карти, записали са се при своите авиоинструктори с истинските си имена. Оставили са в колата, която са наели в Бостън, един Коран и ръководство по пилотиране на арабски. Макар да са знаели, че никога повече няма да се върнат.

Един професионален пилот, който е в състояние да изпълни толкова трудна летателна маневра със сигурност не би изпитвал нужда да чете наставлението преди старта.

После медиите съобщиха на 13 септември, че паспортът на един от терористите е бил намерен в развалините. Как е станало възможно това, щом експлоадиращите самолети са предизвикали стопяването на стоманената конструкция?

Как един хартиен паспорт е останал неповреден? И то без да се взема предвид, че е крайно невероятно под тонове отломки да се открие паспортът на издирван терорист.

На 26 юли 2001 г. някой си господин Лари Силвърщайн подписва нов договор за аренда на двете кули на Световния търговски център. Било му се удало да постигне това при много изгодни условия благодарение на своя австралийско-израелски партньор Франк Лоуи.

Лоуи бил приятел на Луиз Айзенберг, ръководител на пристанищната администрация на Ню Йорк – т.е. на държавната институция, притежаваща Световния търговски център.

Спекулантът на недвижимата собственост Лари Силвърщайн веднага застраховал целия комплекс на СТЦ за 3,55 милиарда докара, които прибира заедно с други премийни добавки.

Една от най-сериозните улики е още по-зловеща. Тя прави отпратка директно с една от версиите за убийството на Джон Кенеди.

Няколко Американски банки и Федералния резерв са обявени за виновни в противозаконно прекратяване на ипотечните споразумения.

Пълният набор юридически стъпки бива дефиниран като закон NESARA, който президентът Бил Клинтън подписва на 10 октомври 2000 г. Неговото одобряване и влизане в сила е било предвидено за 11 септември 2001 година. То така и не състои.

НП/2017