Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Как да подсилим аурата си и да опазим енергията си?

Случвало ли ви се е да се чувствате, сякаш сте пробягали маратон, дори и да сте прекарали това време в разговор с някого?

Каква може да е причината за енергийното изцеждане?

Защо нашата аура се изтощава?

Има много неща, които хората правят всеки ден, което води до отслабването и изтощаването на тяхната аура.

Какво трябва да избягваме?

Липса на физическа активност.

Лоша диета.

Консумация на алкохол, наркотици и тютюн.

Стрес.

Липса на почивка и сън.

Като за начало, трябва да подобрите навиците си. Помислете за въздействието, които те имат не само върху здравето ви, но и върху енергиите на тялото ви.

Как да поддържаме аурата си?

Не позволявайте енергията ви да бъде изцедена.

Ако забележите, че контакта и комуникацията с определени хора ви изтощава, може би тези хора несъзнателно изцеждат енергията на аурата ви.

Вие трябва да притежавате целия контрол над енергията си. За да я предпазите, трябва да затворите енергийната си верига.

Потоци от енергия протичат в и около полето на аурата ви. За да затворите енергийната верига трябва да кръстосате глезените си, да доближите ръцете си една до друга и да докоснете палците си.

Това ще затвори веригата. По този начин вие ще запазите много по-голяма част от енергията си през деня.

Техника за дишане

Дишането е изключително важно за поддържането на енергията и аурата ви.

Една от главните причини за отслабването на енергията на аурата е липсата на чист въздух.

Начинът на дишане също е изключително важен. Дишането през носа загрява въздуха преди да навлезе в дробовете ви, намалявайки риска от възпаление на дихателните органи.

Затворете устата и вдишвайте тихо през носа, като броите до четири. Задръжте дъха си, като броите до седем. Издишайте напълно през устата, като издавате звук свистене и броите до осем.

Това е един цикъл. Сега го повторете още три пъти. Забележете, че винаги се вдишва тихо през носа и се издишва шумно през устата.

Времетраенето на цикъла не е важно, от значение е спазването на съотношението 4-7-8.

Ако имате проблеми със задържането на дъха си, можете да ускорите темпото, но запазвайки съотношението 4-7-8. С практиката ще се научите да вдишвате и издишвате по-бавно и по-дълбоко.

Визуализация

Докато извършвате подобни упражнение си представете, че сте на мястото, където сте най-спокойни и чувствате най-голям комфорт и обич.

За някои хора това може да бъде дома, за други горска поляна или плаж.

Следващият път, когато се чувствате демотивирани и изтощени опитайте тези техники.

Може би ви трябва само момент, за да си поемете дъх и да се почувствате отново изпълнени с енергия и живот.

consciousreminder

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.