Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Как да преживеем ретроградния Меркурий

Влизайки в ретрограден Меркурий, в живота ни настъпва хаос. Но как да обърнем нещата в наша полза в следващите дни до края на този напрегнат период?

Преди всичко трябва да разберем, че Меркурий управлява комуникацията.

В този си период нашите комуникационни умения, способности и планове биват поставени под напрежение.

1. Отделете време, за да завършите проектите

Вместо да се борите срещу ретроградното движение на планетата, можете да започнете да мислите за нови проекти и да завършите стари, които са започнали преди този период.

2. Разберете, че ще има закъснения

По време на целия период може да се случи да отложите срещи и да имате проблеми с електрониката проблеми или на работното място. Закъсненията са нещо нормално за това време, не се съпротивлявайте. Просто ги приемете.

3. Не вземайте критични решения и бъдете предпазливи

По време на ретрограда може да изпитате някаква психическа забавеност.

Поради тази причина, внимавайте при взимането на крайни решения. А най-добре да ги отложите за след две седмици.

4. Обадете се на старите си приятели

Ако си мислите за някого, обадете му се или се свържете с него. Но това не се отнася за бившите ви партньори. Може да затънете в доста объркани и непонятни разговори.

5. Не се разделяйте с партньора си

Освен ако вашият партньор наистина го заслужава и знаете без съмнение, че сте приключили, внимавайте със желанията си да го напуснете.

Помислете внимателно преди да направите нещо непоправимо. Разделите в този момент са като правило окончателни.

6. Не действайте импулсивно

Част от погрешното разбиране е да действате импулсивно спрямо тези, които обичате. Бъдете кротки с хората около вас, дори със себе си. Кротки – запомнете тази дума.

7. Фокусирайте се върху грижата за себе си

Отделете време да се самоусъвършенствате. Ако не започнете да се грижите за себе си сега, кога ще бъде подходящото време? Просто не отлагайте да трупате знания за вас самите.

Като спазвате тези няколко прости правила ще преминете по-леко през ретроградния Меркурий и неговото движение до 31 юли.

Източник: Аwareness Аct

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.