Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

КАК ДА РАЗЛИЧИТЕ ИСТИНСКИТЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ СРЕД ФАЛШИВИТЕ ГУРУТА

Знаем, че много хора вече са изпитали пробуждането изцяло. Те обикновено помагат на останалите да извървят своя път към духовно съвършенство.

Интересът към спиритуализма, който характеризира навлизането ни в новата ера, дава път обаче и на много измамници. Фалшиви гурута проповядват неща, които не разбират добре, правят ритуали и изработват амулети единствено с цел печалба.

Важно е да се научим да различаваме реалните духовни учители от измамниците. Представяме ви седемте разлики между истински пробудените водачи и фалшивите, които търсят изгода.

1

Истинските учители знаят кой духовен път не е за вас. Те няма да ви подтикнат да изпитате същото, което са изпитали и те. За сметка на това, фалшивите веднага биха ви предложили готова схема от типа „Как да бъдем духовни отличници в 6 стъпки“. Бягайте от подобни манипулации.

2

Истинските учители живеят най-добрият възможен живот. Те са доволни и щастливи личности. Харесват човека, който са, както и мястото си, на което се намират. Тези хора определено са по-обосновани и зрели. Също така, те са напълно наясно със своите цели и не се оплакват, нито обвиняват обстоятелствата. Това е прийом на измамниците.

3

Духовно пробудените проповядват свобода и любов. Тези хора никога няма да ви помолят да бъдете винаги при тях или под тяхно крило. Те са наясно, че трябва да следвате собствения си път. Те са щедри и любезни, но и не позволяват да бъдат подценявани. Ще ви оставят да опитате други учения и да следвате други водачи, а после ще ви приемат обратно, стига да подхождате с уважение.

4

Истинските учители не ви искат парите. За сметка на това тези, които са фалшиви, имат високи такси за услугите си, но в замяна дават съвсем малко. Всъщност, те биха искали да вземат всичко, което могат, без да носят каквато и да било полза на хората. Те не се интересуват от духовното ви пътуване, а от портмонето ви.

5

Пробудените водачи обичат, когато са критикувани. Това по никакъв начин не ги ядосва или дистанцира. Те са наясно с факта, че никой не е съвършен, следователно и те не са. Всеки от нас има свободно място, в което да расте.

6

Духовните лидери никога няма да бързат и да ви принуждават да правите неща, за които още не сте готови. Тези хора са наясно, че хората около тях правят нещата по своему. Някои ще се събудят по-бързо от други, така работи нашата Вселена. Лъжливите учители винаги ще ни подтикват и ще се опитват да ни убедят, че сме по-напред, отколкото всъщност сме.

7

Истинските учители не са материалистични или егоистични. Те винаги искат да дадат най-доброто. За разлика от тях фалшивите гурута са алчни и не желаят искрено да помагат. Истинските ще бъдат на линия всеки път, когато някой се нуждае от тях, докато лъжливите ще игнорират обажданията.

Conscious Reminder

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.