Хипотези

Как един вирус превзе най-напредналите в света страни и защо?

Днес, не утре, всички лидери на Европа, които изсипаха върху главата на обикновения европеец заплахи от първо лице, че ако не се ваксинира го чака горка участ ще си скубят косите.

После в началото на 2021 година, доказаха шокиращото твърдение, че не са най-добрите дипломати и са в дълг към всички нас.

От екраните на медии, от страниците на вестници, от електронните издания и радиостанции сега те благославят, подслоняват и обгрижват ваксинирането срещу Ковид-19.

Но какво в действителност се случва около нас?

Как тези тези велики нации, с непогрешими политици допуснаха на територията на страните си разпространение на коварната болест и хиляди жертви, никой не отговаря?

Как така невъзможността да бъдат лекувани всички вече се нарича състрадание и болка, а не хитруване, например?

Какво се случи в главите на президенти, премиери, кралски особи и висши дипломати? Кой пренаписа историята на човечеството и връчи новия сценарий на актьорите облечени във власт?

Отговорът не е еднозначен

Подмяната на развитието на последната човешка цивилизацията е в ход.

В нея, казват новите ментори, има повече място за онази култура, която бе смятана за сатанистка.

Днес няма място за интелект, култура, социални придобивки и мирни времена.

Нахлуването на нови болести е най-зловещият удар срещу истинските ценности на системата. Може би по високите етажи в ЕС е извършен пробив? Откровен акт на вътрешна намеса в самото сърце на Брюксел. 

Дали пък не сме в биологична война?

Лекари твърдят, че това е нова зловеща по своя характер и мащаби война. Само с един вирус поразените са милиони.

Говори се, че непредпазливо Европа сама е подкопала своята научна мощ. Дали е така не сме сигурни.

Странните съвпадения на факти от засекретени доклади, станали публични в малки медии почти доказват хипотезата, че пред очите на 500 милиона граждани на Европа се подрежда пъзелът на Сатаната.

НП/2021