Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Как правителството на САЩ е открило пръстените на Юпитер?

Планетата Юпитер, заснета от „Джуно“, сн. NASA

Вече осъзнаваме, че нашия свят е повече от това, което наричаме физическа материална реалност и че този „духовен“ и „невидим“ свят има пряка връзка с физическия свят.

Стотици учени вече са единодушни, че материята не е единствената реалност.
Друг пример е фактът, че Министерството на отбраната на САЩ разсекрети своето участие в продължило над две десетилетия проучване на парапсихологични феномени като телепатия, ясновидство и дистанционно гледане.

Тази програма беше наречена „Проект STARGATE“ и предвид това, което вече знаем за черния бюджет и за света на секретността, е по-сигурно да приемем, че не всичко по нея е разкрито и че тези програми все още се изпълняват.

От друга страна, в една интересна лекция от съоснователя на програмата STARGATE, Расел Тарг, се казва, че в тази програма са били включени не само разузнавателни агенции, но и изследователи от Станфордския изследователски институт.

През 1976 г. в Института на инженерите по електротехника и електроника беше представена презентация, публикувана от института от името на Харолд Путоф − другият съосновател (сега част от инициативата „To The Stars“) и Расел Тарг. След това програмата била засекретена.

Една част от проекта STARGATE е дистанционното гледане (способността на индивидите да описват географски местоположения, намиращи се на няколкостотин хиляди километра или повече).

Програмата успяла да идентифицира дори руска подводница, която надхвърляла глобалните инженерни постижения, разположени в тайна руска военна инсталация. В този смисъл дори документ на ЦРУ потвърждава, че хората със специални способности могат да направят невъзможни неща.

Един от участниците в програмата, Инго Суан, е бил натоварен със задачата да види какво става извън планетата. Харолд Путоф обяснява: „За да се определи дали е необходимо да има човек на целевия обект, Инго Суан предложи да се проведе експеримент за отдалечено наблюдение на планетата Юпитер преди облитането на Юпитер от „Пионер 10“ (космическия апарат, изстрелян през 1972).

Той видял пръстен около Юпитер и даже се чудеше дали по погрешка не е гледал Сатурн. Нашите колеги астрономи изобщо не бяха впечатлени, докато облитането не разкри, че пръстен наистина имаше „.

Освен Инго Суан в тази програма участвали и други дистанционно виждащи, които са откривали и някои интересни неща свързани с Марс.

Изглежда с това се занимава Министерството на отбраната на САЩ. Интересно защо от нещо, което може да е следващата научна революция, се интересуваме за отбранителни цели?

НП/CE Арджун Валия

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.