Новини

Как съветските агенти и военни използвали телепатията

Полковника от запаса Николай Поросков публикува статия относно използването на парапсихология в руски военни тактики, която направи впечатление и на Запад и предизвика коментари.

В нея се говори за невероятни способности,

като четенето на мисли, проникването в компютърни програми и телепатична комуникация.

Дали телепатията е истинска? Трудно е да отречем стотиците доказателства, които ни показват нейната сила и приложения.

Но защо тази изследователска сфера все още бива пренебрегвана от мейнстрийм науката, докато бива изучавана от различни правителства на най-високо ниво?

Изследвания върху този феномен

все по-често биват разсекретени. Най-новият пример идва от Русия, след като министъра на отбраната публикува статия свързана с парапсихологията.

Статията обяснява как тези техники били и са използвани, за да бъдат разчитани мислите на враговете, както и да проникват в компютърните им системи.

Супер войници с уникални способности

Статията е озаглавена „Супер войниците на бъдещите войни“ и бе публикувана в списания Defense Army. Можете да я намерите на линка.

Тя е написана от полковник Николай Поросков, който обяснява как тези невероятни тактики биват използвани за военни цели, за разкриване на тайни, на скрити местоположения и др.

Той дори разкрива, че руските специалисти

се научили на телепатия чрез комуникацията си с делфини. Поросков пише:

„Чрез мислите си те даваха команди на животните, които след това бяха осъществявани. След това открихме, че тези техники са приложими и върху хората.

Забелязахме, че това имаше ефект и върху техниката. Чрез мисълта си можем да блокираме компютърни програми, да изгаряме кристали в генератори, да подслушваме разговори и да разрушаваме устройства за комуникация.

Можехме да прочетем документи, дори те да бяха затворени в сейфове и да бяха написани на език, който не разбираме. Идентифицирахме членове на терористични групировки, както и потенциални такива.

Наистина невероятно! Изглежда парапсихологията е най-големият враг на каквато и да е секретност. Документи от онлайн архива на ЦРУ ни разкриват още тайни на съветските военни части.

В една част от документа пише:

„Съветският съюз добре познава предимствата и приложенията на изследванията свързани с парапсихологията. През 1963 година Кремъл даде позволение за биологично изследване, което включваше и парапсихология.

КГБ и съветските военни части са главните спонсори на тези програми, търсещи ключа към способности като телепатична комуникация и телекинеза.

Днес имаме сведения за над 20 центъра за проучвания на СССР в тази сфера, с бюджет от над 20 милиона долара.

Има доказателства, че съветските и американските

космонавти използвали телепатия, за да комуникират с различни бази на Земята и да разчитат информацията на устройствата си.

Днес има и доказателства, че американското правителство присвоява трилиони долари за програми на Черния бюджет, като фокуса на много от тях е именно парапсихологията.

Източник: Collective Evolution