Новини

Как влияе тази „Суперлуна“ на всяка от зодиите?

Ставаме свидетели на най-голямата и ярка Суперлуна за 2020. Какво могат да очакват зодиакалните знаци в този емоционално зареден период.

Както знаете енергията се повишава по време на Суперлуна. Може да станете по-емоционални, да имате проблеми със съня или изключително ясни видения по време на явлението.

Може да забележите също, че интуицията ви е по-силна и сте в по-голям синхрон с енергиите, хората и природата около вас.

Снежната Луна

Това е първата Суперлуна от четирите последователни суперлуни. Пълнолунието на 9 февруари 2020 г. се нарежда като 4-то най-близко от 13-те пълнолуния през 2020 г. Според астрономите, суперлуните ще бъдат наблюдавани на 9 март, 8 април и 7 май.

След 26 януари 1948 г. най-близката суперлуна се случва на 14 ноември 2016 г. Следващата най-близка суперлуна през 21 век ще бъде на 6 декември 2052 година

Овен

Сега е времето да оставите всичко, което ви тежи. Това пълнолуние трябва да бележи началото на едно ново пътешествие за вас.

Всичко, което трябва да направите е да се отдадете на тази енергия на промяната. Тя ще ви даде смелостта да преодолеете товара на миналото.

Телец

Телецът трябва да обърне внимание на себе си и най-вече на здравето си. Фокусирайте се върху диетата, съня физическата активност и намаляването на стреса този месец.

Ако трябва да научите един урок през този период, то това е че трябва повече да разчитате на близките си, когато изпитвате каквито и да е затруднения.

Близнаци

За вас това ще е период, в който ще придобиете нови знания и ще бъдете здрави. Това ще ви вдъхнови да помагате на тези, нуждаещи се от подкрепата ви.

Обърнете внимание на семейството си и техните нужди. Те може да задържат в себе си истинските си емоции, но ще ви дадат знаци, по които да разберете дали са в добро духовно състояние.

Рак

Пълнолунието трябва да бъде използвано като мотивация, за да съберете мислите си и да действате в посока на тяхното осъществяване.

Използвайте енергията на пълнолунието, за да вкарате ред в системата си. Вие поставяте твърде много стрес върху себе си.

Трябва да се научите понякога да се отдръпнете настрани, да си поемете въздух и да се успокоите.

Лъв

Това пълнолуние ще стимулира финансите, парите ще ви намерят. То е потенциална превратна точка в кариерата ви.

Вие трябва да имате куража да се възползвате от предоставените ви възможности.

Дева

Сега имате възможността нещата върху, които сте работили да бъдат осъществени в по-голямата степен.

Какво ще направите след това?

Обмислете трезво следващата си крачка. Не се страхувайте от настъпващата промяна. Държите ключът към личния си успех и внимавайте коя ключалка искате да отключите.

Везни

В момента любовта за вас може да е малко сложна. Колебаете се между старото и новото.

Ако се в сериозна връзка, опитайте се да се наслаждавате на забавните моменти и на времето си заедно, отколкото на по-сериозните аспекти от взаимоотношенията ви.

Скорпион

В този период вие ще преоцените хората, които ви обграждат. Запитайте се, вдъхновени ли сте от тях, правят ли ви те по-добър човек?

Приемете отговорите си като възможност да разширите кръга си или да го смалите. И в двата случая излизате като победители.

Стрелец

Вие сте пътешественик по природа и първият ви инстинкт щом нещата станат трудни вас ще е да отидете на ново и вълнуващо място.

Но бягането от проблемите не работи, тъй като рано или късно те ще ви настигнат.

Вместо това бъдете силни и защитавайте убежденията си. Това ще мотивира и близките ви да направят същото.

Козирог

В този период въображението ви ще бъде безгранично. Вижте до къде ще ви доведе тази новооткрита креативност.

Направете нещо, което никога преди това не сте пробвали. Блокирайте гласа на съмненията в ума ви.

Водолей

Луната ще ви трансформира и ще освети пътя ви. Подгответе се за емоционални вълни.

Може да усещате сякаш един етап от живота ви свършва, но не приемайте това за препятствие. Един край е просто още едно начало.

Риби

Желанието ви за силна връзка ще натежи на сърцето ви. Без значение къде сте в любовния си живот, вие ще разберете истинската му стойност.

Давате ли толкова, колкото взимате? Получавате ли толкова, колкото давате? Внимавайте да не изгубите себе си през това време.

awarenessact.com