Каква е истината за свръхчовека и как да бъдем такива?

Най-великото нещо, което можете да направите за себе си за света, е да станете свръхчовек.

Да бъдеш свръхчовек не означава да си повдигнеш егото или това да бъдеш по-специален от другите хора. Не става въпрос за власт, нито за способности.

Да се превърнеш в свръхчовек е нещо, което всички могат да постигнат, но е много трудна задача. Ставайки свръхчовек, вие преобразувате слабостта си в сила.

Това е задача, която могат да постигнат само онези, които са готови да се изправят срещу своите демони и да забият егото си в огньовете на душата си.

1. Те предприемат действия.

За разлика от повечето хора, свръх хората не чакат да дойде идеалният момент. Те предприемат действия всеки ден, дори това да е малка стъпка.

2. Те поемат пълна отговорност

За разлика от повечето хора, свръхчовека поема пълната отговорност за своите действия. Те разбират, че с отговорността идва и тяхната сила.

3. Свръхчовека използва силните си страни, за да спечели

За разлика от повечето хора те не се оплакват от това, което им е дадено, а използват тези техни дадености, за да победят.

Източник: Life Coach Code

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.