Новини

Каква е целта на кармичните взаимоотношения?

Така наречената кармична връзка е романтиката, която имаме с член от собствената ни “духовна група”. Тази група включва индивиди, които споделят основни духовни модели с нас.

Всъщност това са нашите близки и роднини на енергийно ниво, чрез които научаваме много уроци. Те също така могат да създадат трудни моменти в нашия живот, за да ни научат на тези уроци.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Видове кармични взаимоотношения


Има няколко вида такива взаимоотношения, които ще преживеем.

Всъщност тези, които са най-оптимистични и позитивни по отношение на това как ни карат да се чувстваме, ще бъдат тези, с които работим заедно по всички проблеми и придобиваме мъдрост.

Те се характеризират със споделено чувство за мисия. Можем да почувстваме, че научаваме много неща от тях или те от нас.

Такива партньорства изчезват, когато добием нужната мъдрост.

Буйна, неподправена и страстна е по-често срещаната връзка. В такива взаимоотношения ще бъдем прекалено дълго, непрекъснато ще се сблъскваме по вълнуващи, разочароващи и нови начини.

Такъв партньор ще ни предизвика. Ще подобрим себе си чрез критика, която ще искаме да избегнем, поставяйки акцент върху развитието на нашето търпение.

При приключването на тези отношения, винаги ще има някой наранен.

Третият важен тип взаимоотношения е този, който ще ни научи на най-трудните уроци. Такива отношения винаги ще изглеждат значими и ние ще се чувстваме сякаш в действителност постигаме напредък.

Въпреки това, те също са краткотрайни. Вселената ще ни държи настрана един от друг, поради много и различни причини.

Емоционалните умения и самопознанието, които ще научим са свързани с това, как да се справим с отхвърлянето, разбиването на сърцето и загубата.

Каква е целта на кармичните взаимоотношения?

Кармичните връзки ни представят всички уроци, които трябва да научим по време на нашето духовно пътуване.

Всички ние сме различни, съответно и уроците също ще бъдат различни.

Чрез този процес подравняваме енергията си с нашия идеал, повдигайки вибрациите си и движейки се напред към просветлението.

Другата цел е свързана с нашия пламък-близнак, който ще бъде и нашата последна кармична романтична връзка. Всички изминали кармични връзки ще ни подготвят за това.

В тази ни последна връзка, ние ще бъдем по-концентрирани в нашето духовно израстване и крайна цел.

Преди да достигнем там, трябва да се справим с всички тези травми, проблеми и рани от нашето минало.

Източник: Conscious Reminder