Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Каква е връзката с енергийното сърце? Разпознаване на езика на двойната сетивност

Времето, в което живеем, е изключително, тъй като всички ние сме активни участници в една знаменателна трансформация. Новият мощен енергиен поток, свързан с тази метаморфоза, промени живота на мнозина. Онова, което в миналото ни се струваше съществено, днес може да изглежда безсъдържатилно и банално. Обстоятелствата предопределят на различни равнища и по различен начин необходимостта да изживеем живота си колкото се може по-пълноценно.

Когато открием своя ключ към духовността, ние често намираме кода на своя вътрешен език, чрез който можем да възстановим връзката с истинската същност на сърцето си. Всички общуваме по различен начин със себе си, със собственото си тяло и със сърцето си. Единствено ние знаем неговия код. Затова няма провален или грешен начин за връзка. Съществува единствено нашият начин и само ние можем да го открием.

Можем да открием този начин, ако чрез използване на сетивата във физически аспект и енергиен план. В наше време почти всички имаме компютри. За да стигне до интернет, компютърът се нуждае от модем, а за да работи адекватно модемът има нужда от парола. Същото е валидно и за нас. Всички сме индивиди, които се нуждаем от духовна парола, за да се свържем със сърцата си. Тогава те, сърцата, могат от своя страна да си свършат работа и да ни включат в духовната мрежа, в Полето.

Ако не разполагаме с парола или ключ обаче, ако не успяваме да се свържем със сърцето си, ние се чувстваме изолирани от Едното. А в действителност сме част от него. Изпитваме самота и мислим, че сме изоставени в света.

Като възприемаме света чрез физическите си сетива зрение, слух, допир, мирис и вкус, така и нашата двойна сетивност долавя по-високите енергийни равнища, които иначе не усещаме физически. Двойната сетивност притежава същите характеристики като зрението, слуха, допира и вкуса, но на различно равнище. Фразата „двойни сетива“ е следствие от факта, че буквално използваме всички свои сетива и на физическо, и на енергийно ниво.

НП/ Елизабет Норденг

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.