Новини

Какво да правим през първата четвърт на Луната?

Легендата

Много отдавна е прието да се вярва на поверия стари като света. Днес учените са доказали, че Лунните фази влияят по различен начин на нашето здраве, психика и настроение.

При хирургически операции в човешкото тяло последствията върху организма зависят и от състоянието на Луната.

Влиянието

Не на последно място енергийно влияние ни оказва нашия спътник. Специалистите са разработили лунни диети съобразени с фазите на Луната очистващи тялото от шлаки, токсини и мъртви клетки.

Луната влияе, както върху приливите и отливите така и върху човешкия организъм. При хирургически намеси в човешкото тяло, последствията върху организма зависят и от Луната.

Храна

Тези практики са познати на човечеството още от цивилизацията на Шумер и са се спазвали по цялото земно кълбо от древните народи.

Днес са създадени лунни диети съобразени с фазите на Луната. Периодите на растящата луна са подходящи за изчистване на организма.

Поверията

Съществуват различни поверия, на които не сте длъжни да вярвате, но хората ги спазват, особено в Латинска Америка и Азия.

Ако ноктите ви са влезли под кожата на пръста или са криви изрежете ги по време на първата четвърт на лунната фази и те ще започнат да растат правилно.

Както знаем косата е много важна за всяка жена. Ето защо ако подстрижете косата си тези дни тя ще расте бързо и ще е здрава.

Планиране

Този период е изключително подходящ за планиране на нови задачи и дейности, дори е благоприятен за започване на нови проекти.

Шансът за успешна покупка или сделка с клиенти се увеличава. Вероятността за по-голяма печалба нараства по време на тази фаза на Луната.

НП/Оксана Хорват