Съзнание

Какво донесе на всеки от нас отварянето Лъвският портал тази година

Тази година станахме свидетели на космичен спектакъл, който някак остана скрит за повечето от нас.

Времето да изследваме това събитие и неговото въздействие, което започнахме да усещаме все по-силно върху нас настъпи.

Ето и фактите:

Лъвският портал, Lionsgate бе отворен от 26 юли до 12 август и изпрати най-високата вибрационна вълна към планетата Земя. 

По-паметливите си спомнят за затрудненията в комуникациите и отменените полети в цял свят заради изригването на вулкани, които просто закриха небето.

Видяхме и други бедствия да се стоварват върху планетата за това време, но за жалост те ще продължат да ни застигат и през 2020 година.

Земетресения, наводнения, бури, смерч и торнадо на места, където никога до сега не са забелязвани се очаква да бъдат в новините на следващата година.

Но да разберем защо се случва всичко това е добре да се вгледаме в нумерологията и отварянето на един невидим портал.

Магията на осмицата в нумерологията

В нумерологията 8-ят ден от 8-ия месец е силно духовен момент. Числото 8 представлява безкрая, вечните душа и пътуване, които реализираме.  

Осем също е числото на изобилието, силата и висшата сфера на съзнанието. 

А всичко това направи месец август от 2019 година изключително мощен момент за пречистване, за да можем да обновим нашата енергия.

В астрологията, Lionsgate включва движението на Слънцето в неговия управляващ знак Лъв и изгряването на звездата Сириус.

Сириус се намира в съзвездие Голямо куче, проектира се в еклиптиката в зодиакалното съзвездие Близнаци и в Четвъртия слънчев месец, който неправилно се нарича зодия Рак.

Звездата е известна като нашето Духовно Слънце.

Ето защо процеси, които се случиха през последните три месеца са кодирани точно в този момент. Огледайте личния си живот и ще се убедите сами.

Предците са били запознати с ролята на звездата Сириус, тъй като са вярвали, че това е врата към Рая и дом на висши вибрационни същества.  

Енергията на Сириус е била разглеждана като носител на дълбока мъдрост и промяна. Така се случи и тази година, защото времето за голямата промяна настъпи.

Предвид факта, че Сириус живее в съзвездието Рак, по време на сезона на този знак, ние се сливаме със Сириус. Това символизира прераждане и дълбока промяна. Каквато бе и годината след август за всеки от нас.

А като навлезе в знака на Лъв, Сириус се издигна над Слънцето, което завърши процеса на прераждане и отвори Портала на промяната за всеки от нас.

Истините за нас разказани през очите на другите бяха най-силната проява на тази енергия. Раздялата с илюзорните очаквания приключва през 2019 година.

Уроците на миналото

Това събитие е добре да бъде възприето като дар за просперитет и благоденствие. Ето защо ако погледнем назад в историята ще открием важни улики за силата на Портала.

В Древен Египет издигането на Сириус съвпада с преливането на водите на Нил. Древните са почитали Сириус до такава степен, че проектират пирамидите си спрямо изгряването на Духовното Слънце.

Докато нашето Слънце е отговорно за живота на физически ни тела, особено в управляващия му знак – Лъв, Сириус е енергийно ядро за духовните тела.

Ето защо отварянето на Лъвския портал може да издигне съзнанието до по-висши нива на развитие. Примете това като енергиен ключ и потърсете вратата.

Да усетим вибрационната вълна на портала 

Чрез сърцето: Порталът Lionsgate активира сърдечната чакра.  Старите или настоящи рани могат да бъдат излекувани. Вижте как годината промени живота около вас.

Отваряне на трето око: Можем да се почувстваме по-интуитивни или да научим нещо ново за начина, по който интуицията общува с нас. През 2019 благодарение на този ключов елемент ние провидяхме скритите планове на другите за нас.

Високата вибрационна енергия от Сирус, която усетихме през годината позволи да получим видения в сънищата си, каквито не сме имали досега.

Някои от нас започнаха да усещат въздействието на информацията, докато се намират в състояние на покой. 

Други станаха свидетели на съобщения и посещения от наши починали близки и ангели-пазители. 

Свобода, вътрешен мир и напредък

Една от най-силните вибрации на Сириус е тази на свободата. Времето да се чувстваме свободни настъпи. Да попътуваме в мечтите си, да говорим истината и да правим нещата, които желаем сърдечно без да ни следят и наблюдават – това отключи порталът.

Вратата, която открехна Сириус е и носител на спокойни вибрации.

Енергията на Духовното Слънце е свързана с високо напреднали технологии. Всички, които развиват технологични концепции, уебсайт, приложение или нещо друго, свързано с технологията разбраха, че сега е времето за начало на нови проекти.

Lionsgate е и времето за започване на творчески проекти, като цяло. Все още има няколко дни до края на годината. Не ги пропускайте. Задействайте мисловно вашия проект.

Това наистина е специален подарък от Вселената. В тази мощна космическа картина, ще имаме възможността да усетим как всичко и всички сме свързани, независимо от парадигмата на всекидневните ни възприятия.

Източник: foreverconscious