Тайни и загадки

Какво ни разкрива пророчеството на числото 666?

В поредица от публикации на „конспиративни медии“ се разкрива една различна хипотеза за участието на трите шестици в съвременния цифровизиран свят.

С какво започва всичко?

Авторите на конспиративни теории развиха идеята за постоянен контрол над хората още преди десетилетия, но това не изглежда като конспирация, а по-скоро като внедряване на технология.

С умела кампания Автралия вече въвежда чипирането на своите граждани. Европейският съюз следва подобна концепция. Говори се, че това става тихомълком, но кой знае?

Базата данни на „Белгийския звяр“

Един гигантски компютър в Европа съхранява база данни с осемнадесет цифрени номера, кодиращи човечеството. Всеки от тях започва с цифрите 666.

От къде знаем това? Християнският свят е изключително задължен на д-р Мари Релфе за двете й книги „Когато парите ви се губят” и „Новата парична система”. (прочетете ги ако ви попаднат)

Тя разкрива как с Божията помощ успява да разгадае тайната на баркодовата система (UPS).

Разкритието й е смайващо – международната баркодова система представлява осемнадесет цифрен номер, базиран в компютър, наречен „Белгийският звяр”.

Тя разбрала това в разговор с някои от международните банкери по света (заб. ред. U. S. News and World Report изцяло поддържа думите й).

Въпросният номер съдържа три цифри: 666. Шестотин шестдесет и шест е международният код, който активира световния компютър в Брюксел, Белгия.

Сто и десет е националният код, който активира централния компютър на САЩ. Следва регионалният телефонен код на областта, където живеете.

И накрая деветте цифри на вашия социалноосигурителен номер.

По такъв начин в тази система вашият личен осигурителен номер се чете:

„666-110-кода на областта-девет-цифрения социално-осигурителен номер”. Така се получава 18-цифрено число, съставено от три групи по 6 цифри. Например: 666-110 (шест цифри), 205-540 (шест цифри), 101-147 (шест цифри).

Числото 666 е международен код, който активира световен компютър.

Първите три цифри от номера на всеки човек в света са 666

„Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; числото му е 666” (Откровение 13:18).

Нима се движим към общество, в което целият свят е управляван от числото 666? Отговорът е недвусмислено „да”.

Библията разкрива, че последното общество в историята на света ще бъде общество без пари в наличност, действащо под знака на числото 666.

През 1985 г. в една църква в Орегон авторът Д. Л. Кинман разказва пред слушатели за системата на 18-цифрените международни номера.

В края на срещата един мъж му подава своята ВИЗА карта, току що получена по пощата.

На предната й страна е отбелязан неговият номер – 666 110 509 540 210 316.

Понастоящем осемнадесет-цифрените номера се изписват с шифър на метална лента на гърба на кредитната или дебитната карта и са невидими с просто око.

Тери Галоней, бивш директор на комуникациите за ВИЗА казва: „И да се протестира шумно, това няма да помогне. Неудобството, което причинявате, ще свърши в едно от вашите досиета“.

Странните съвпадения на трите 666

Съвпадение ли е, че: емблемата на ЕС е 666, логото на Церн е 666, символът на Световната банка е 666, символът на Тристранната комисия е 666, символът на религията Ню Ейдж е 666?

Номерът на всеки човек, гражданин на страна от развития свят, в мегакомпютъра на Европа започва с 666?

Измишльотина на блогъри или факт? Отговорът не идва от офицалните власти.

Светът е достигнал до точката, в която компютрите и новите технологии, клетъчните предаватели и сателитите, имплантациите на микрочипове ще позволят на един човек да овладее четиринадесетте компютърни терминала в Брюксел.

И от този финансов център на света да сканира идентичността на милиардите, приели неговия белег, за частица от секундата.

Той ще познае кои са негови и ще може да каже: „Тези са мои. Те са приели моя белег за собственост. Те ми принадлежат. Те завинаги са подпечатани за моето царство.”

НП/Дуайт Л. Кинман