Новини

КАКВО ОЧАКВА СВЕТА ПРЕЗ 2019 СПОРЕД НОСТРАДАМУС?

В течение на 3 години, Нострадамус написва повече от 900 четиристишия. В тях той  предсказва бъдещето, такова, каквото го вижда.

До сега 70% от тях са били истинни до някаква степен.

Той предрича управлението на Наполеон, Втората Световна война, възхода на Хитлер, убийството на Джон Кенеди, кацането на Луната, падането на кулите близнаци на 11 септември и др.

Какво ни очаква през 2019 според Нострадамус ?

В Европа ще има наводнения с опустошителни последствия. Страните, които ще бъдат най-засегнати, ще са Унгария, Италия, Чехия и Великобритания.

Религиозен екстремизъм ще е причината за безредици и напрежение в европейски държави и Близкия изток.

Глобалните климатични промени ще се задълбочат и ускорят. „Ще видим как водата се повишава, а земята остава под нея.“

Невиждани по сила бури ще връхлетят Новия свят – Америка. Промените в глобалния климат ще са причината за редица военни конфликти. В последствие ще има нов световен лидер – Китай.

Третата Световна война ще бъде започната от две супер сили и ще трае 27 години. Войната ще настъпи след смъртта на папата, който ще бъде убит от Антихриста.

САЩ ще претърпи най-голямото природно бедствие в историята си. „Голямото земетресение“ ще обхване огромна територия и ще засегне живота на милиони хора.

Човечеството ще промени отношението си към животните. „Прасетата ще станат братя на хората“.

Смята се, че това означава края неетичното отношение на хората към животните. Може би това означава и смяна на начина на производство на храната. Повече информация тук.

Ще има нови иновации в медицината. Нови начини за удължаването на човешкия живот ще бъдат открити.

Смята се, че Нострадамус е предрекъл, че хората ще могат да живеят до 200 годишна възраст.

Интерпретацията на текстовете на Нострадамус може да бъде обширна. Дали тези пророчества ще се станат реалност? Само времето ще покаже.

yearly-horoscope.org