Новини

Какво се случва и дали 2020 година е наистина толкова лоша?

Въпросът днес е:

Какви са тенденциите в световен план през следващото десетилетие след жестокия удар, който нанесе COVID-19 на всички нас?

През месец януари 2020 г. планетата на кармата, известна като „Старчето на зодиака“ – Сатурн, премина от знака на Стрелец в Козирог.

Това е знак, управляван точно от Сатурн и очевидно носи със себе си силата за началото на небивали промени на планетарно ниво.

С цената на много упорит труд планетата учител започна да създава предпоставки за установяване на нови по-благоприятни за хората и обществото политики. Но ние всички плащаме цената на това преподреждане на картите.

Според анализа на хороскопа за 2020-та г.,

движението на Сатурн носи своята уникалност, тъй като в своят ход след Козирог следва да навлезе плавно във Водолей.

Целият този предстоящ около пет годишен цикъл ще има силата да върне обществото на пътя на високият морал и да събуди потъпканите ценности. 

Хората ще имат избор да започнат да  изграждат  нови ценности и на преден план ще бъде изведена темата за единството и демокрацията на новото време в епохата на Водолея. 

Какво ни очаква?

През периода на предстоящото десетилетие от 2020 г. до 2030 г. ще станем свидетели на следните интересни събития:

Голямото напрежение и стрес, които изпитахме  през последните две години ще бъдат изместени към други събития, които изискват упорит труд и всеотдайност.

Това е определящо за този нелек за нас период. И неговата първоначална заявка е повече от очевидна. Никакви компромиси няма да бъдат допускани.

В чисто политически план има две сериозни тенденции. Едната е, че изборите в САЩ има вероятност да дадат много по-различен резултат в сравнение с широко очакваната гледна точка.

Втората е свързана с пазарите и борсите, от които зависи живота на всеки един от нас, колкото и хипотетично да звучи това.

Американската икономика ще претърпи рецесия, последвана от възраждане и бум през следващото десетилетие.

Във Великобритания Brexit ще удари силно икономиката на Обединеното Кралство до края на 2020-та.

Възстановяването ще отнеме няколко години и вероятно ще е видимо  през едва към края на 2023 година.

Нарушенията в неприкосновеността на личния живот, отнемане на правото на избор на гражданите започва да става видимо още в наши дни. То ще продължи да се задълбочава и вероятно ще се превърне във всекидневие на хората.

За съжаление прогнозата сочи и нарастването на престъпността. Тя ще бъде усетена силно по целия свят, като ще достигне своя пик през 2027 г.

Каквото и да са подготвили звездите за нас ние имаме право да избираме своя модел на поведение и да бъдем адаптивни към ставащото около нас.

Цветелина Каменова