Новини

Какво се случва на тъмната страна на Луната? Една странна хипотеза

По някаква причина НАСА

не са изпращали мисия на Луната в продължение на десетилетия. Около програмите Аполо и внезапното им прекратяване витае странна тайнственост.

Документални поредици твърдят, че причината за това са открити от астронавтите непознати структури и извънземни обекти върху лунната повърхност.

Теориите на конспирацията,

които витаят около спътника на Земята минават от това, че човечеството никога не е стъпвало там и стигат до хипотезите, че Луната е „поставена“ до нашата планета, за да ни контролира.

Хипотеза, която набира все повече популярност и е споледяна от съвременните мистици.

В последните месеци различни чужди медии разпространиха интервю на америкаския астроновт Нийл Армстронг, в което той разказва как мисиите Аполо на Луната са били регистрирани от напреднали извънземни цивилизации.

Тези свърхцивилизации

са осъществили контакт по време на мисията Аполо 11. Извънземните се представят като владетели на лунното пространство и категорично заявяват, че човечеството няма работа там.

В интервюто Армстронг твърди, че са били предупредени да стоят настрана от Луната и че извънземните кораби са превъзхождали нашите и като размер и като технология.

Армстронг разкрива още, че НАСА са запазили всичко в тайна, защото е съществувала възможност за паника на Земята.

Предполага се, че любопитно видео публикувано в YouTube всъщност, е изтекъл архив на записът, направен през 1969 г. от Нийл Армстронг. Твърденията са, че на кадрите се виждат древни извънземни структури на повърхността на Луната.

Изследователи все още

поддържат тезата, че на Луната наистина има мистериозни монументи и структури.

Едгар Мичъл, бивш астронавт на НАСА и шестият човек, стъпил на Луната. Той отбелязва: „Четете книги, четете научна литература, информирайте се, за да разберете в крайна сметка какво точно става тук. Защото няма съмнение, че ТЕ наистина са осъществили контакт с човечеството.“

Не е ясно дали и мисията на Мичъл не е попаднала на контакт, но години след завръщането той казва:

„Вселената, в която живеем, е много по-чудна, вълнуваща, сложна и широкообхватна, отколкото сме били в състояние да проумеем до този момент във времето. Човечеството отдавна си задава въпроса дали сме сами във Вселената. Не, ние не сме сами.“