Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Какво се случва тези дни в небето и влияе силно на всичко на Земята?

От 8 май, 2018 г. най-голямата планета на Слънчевата система − Юпитер, навлезе в така наречената опозиция със Земята.

В тези дни Слънцето, Земята и Юпитер ще бъдат на една и съща линия, при това разстоянието от Земята до Юпитер ще бъде едно от най-близките: С какво е интересно това явление?

Преди всичко противостоянието на Земята и Юпитер е важно от астрологическа гледна точка. И нямаме предвид хороскопите на нашите читатели, защото в такива редки астрологически моменти хороскопите започват да се използват в световен мащаб.

Например, президентът на САЩ, Доналд Тръмп трябваше да обяви решението си по ядрената сделка с Иран на 12 май, но внезапно, по някаква причина, пренесе своето изявление на 8-ми май.

Причината беше проста: в момента, когато президентът на САЩ стоеше на трибуната и говореше за Иран, за санкциите и за всичко останало, Юпитер започна да навлиза в противостоянието. Тоест, астрологическият момент за инициацията е бил изчислен идеално.

Вторият по важност момент е гравитацията на Юпитер, която за планетата е твърде голяма и по маса съпоставима с неголяма звезда.

В периода на противостоянието Земята сякаш се разкъсва между Юпитер и Слънцето, което неизменно се отразява на общопланетарната тектонична активност.

И първият сигнал е вече налице − земетресението в Калифорния на 8 май.

На 9 май дойде отговорът на Иран, Великобритания, Франция и Германия. Тези дни според астролозите, най-вероятно ще има някакви глобални обществени и природни събития.

Първите ще бъдат инициирани от астролози, от различни политици и влиятелни тайни общества, а вторите могат да станат по тектонични.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.