Тайни и загадки

Какво се укрива на Титан от очите на изследователи и научни екипи?

Популярният тайвански конспиролог Скот Уоринг, който с право може да се нарече експерт в онлайн сканирането на снимките и видео обектите на НАСА направи сензационно откритие с огромен потенциал.

Според изследователя, той е открил нещо невероятно

на сателитни снимки собственост на учения Стив Алберс, работещ за правителството на САЩ.

Скот Алберс работи по изследването на най-големия сателит на Уран – Титан.

На един от кадрите Уоринг неочаквано забелязал отчетливо ясна симетрична структура, подобна на гигантски купол над един определен кратер.

Разбира се, Уоринг, никога не се колебал да прави гръмки изявления и този път обяви на потребители на сайта си, че това със сигурност е база на чуждоземна цивилизация.

Известният тайвански експерт

не пропусна да обвини САЩ и Националната космическа агенция, че се крие от световната общност истината за извънземните цивилизации, обитаващи небесните тела на нашата планетна система.

„Ако тези куполни са на една от луните на Уран, то следва на самия Уран да „ври“ от разумен живот, макар и малко по-различен (в някаква форма). И ние само можем да си го представим.“, твърди Уоринг.

Въпреки това, ръководството на НАСА уверява, че Земята е единственият обитаем небесен обект в Слънчевата система.

От агенцията твърдят,

че различните аномалии като описаната тук са родени от въображението на уфолози, конспирация, виртуални археолози и други упорити търсачи на истината.

Фантазиите им са генерирани от модерна технология и позволяват на всеки да се вкопчи в собствените си заблуди за извънземен живот.

Езорейтер