България

КАКВО СТАВА СЪС СЛЪНЦЕТО НАД БЪЛГАРИЯ?

Вече сме виждали странни неща в Космоса многократно и това не е първият път, когато получаваме снимки на Слънцето над България.

Това лято например в пощата info@novotopoznanie.com получихме доста странни фотоси от мобилни смартфони и професионални фотоапарати.

Днес остново получаваме десетки снимки на Слънцето като някои от тях, признаваме, са доста интригуващи.

Снимка на Слънцето от района на Луковит от 21.09.18/13:57 часа
Снимка на Слънцето от района на Луковит от 21.09.18/13:57 часа

Някои читатели просто предполагат, че Слънцето вече не е такова каквото го помнят преди 30 години и намекнаха в съобщенията си за промяна на орбитата на нашата звезда.

Слънцето на София/сн.К.С.
Слънцето на София/сн. К.С.

Получихме още снимки на пощата от различни места и те изглеждат поразително еднакви. Или както се пошегува К.С. от София – „Може би променят настройките на холограмата и дежурната смяна са се почерпали:)“.

Други наши читатели припомниха публикация, която може и да не е направила впечатление на мнозина, но е изключително показателна и е добре да се отнесем сериозно към нея.

Преди 3 години Слънцето на Стоухендж се е издигнало в първата арка, ако броим от дясно, докато тази година – в третата.

Това означава, че светлината се появява 45 градуса на север този път. По-късно това беше потвърдено от учени.

Каква е причината за това е голяма мистерия. Може би астрономите скоро ще обяснят тази аномалия на широката общественост.

Конспиролозите от всички страни правят всякакви предположения и теории, една от друга по-ужасни от предишната.

Ние разбира се, няма да ги обсъдим тук – твърде рано е за стряскащи ума хипотези. Едва ли ще намерим и алтернативно обяснение за случващото се с нашата звезда.

НП/2018