Канада се оказа много по-дружелюбна от Съединените щати

Последен ден, в който, ако пътувате до Канада, ще ви трябва виза. От петък – 1-ви декември, българите, които планират да бъдат в страната до шест месеца с цел туризъм, бизнес или пътуване, няма да имат нужда от такъв документ.

И все пак, ако отиваме със самолет, е нужно предварително одобрение чрез Електронната система за издаване на предварително разрешение за пътуване.

Онези, които вече имат виза за Канада, могат да продължат да пътуват с нея, без да е необходимо да кандидатстват за одобрение.

Българските граждани, които искат да работят легално на територията на Канада, могат да получат подробна информация за необходимите документи.

Разрешения за работа се издават от Министерството на гражданството и имиграцията на Канада, като за целта се кандидатства в изнесения визов център на Канада в София или онлайн.

На незаконно работещите лица се налага глоба, а при повторно нарушение те се депортират от страната

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.