Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Карта указва местата на ядрените войни водени в древни времена

Загадъчни стъклени предмети, открити в пустинята Гоби и Шотландия, могат да бъдат доказателство за масивни атомни експлозии, станали преди хиляди години.

Древните индуистки текстове описват глобална катастрофа причинена от „неизвестно оръжие“.

Някои смятат, че доказателство за такава катастрофа е така нареченото либийско пустинно стъкло, образувано преди около 26-28 милиона години.

Парчета от това стъкло се срещат на площ от 10 квадратни километра на границата между Египет и Либия. Едно парче е намерено в украшение на Тутанкамон.

Много учени смятат, че стъклото е образувано от комети, влизащи в земната атмосфера, които загрявали пясъка до температура 200 градуса по Целзий.

Инженер Albion W.Hart от Масачузетския технологичен институт доказва, че парчетата стъкло оставени след ядрените изпитания в Аламогордо, щат Ню Мексико, са абсолютно идентични с тези в Либийската пустиня.

Също така няма никакви доказателства за падането на гигантски метеорит в зоната, където е открито либийското пустинно стъкло. Подобно е намирано и в района на Мохенджо Даро.

Скалите там имат степен на прозрачност и чистота (99%), което не е типично за сплавите на падналите метеорити.

Огромна площ от странно разтопено кварцово стъкло е открита и в пустинята Гоби в Монголия, включително слоевете в Лоп Нор и в съседен Китай.

Изследванията на радиоактивната повърхност показват, че слоевете от разтопен силициев диоксид не са възникнали от неотдавнашни взривове.

А милиони години преди китайците да се превърнат  в ядрена държава, според Ancient Pages.

Стопени стени с „искрящо синьо стъкло“ са открити и на дълбочина от 1800 метра от  руския археолог Пьотр Козлов в руините на град Хара-Хото. Той изкопал саркофаг с две добре запазени тела: крал и кралица.

Местните легенди казват, че „мълнии падали от небето“ до мястото, където са били направени тези разкопки.

Над 70 древни каменни крепости в Шотландия имат странни стъклени стени там, където камъкът се е стопил в стъкло в резултат от продължителното въздействие на високи температури.

Една от тези крепости е разположена на хълма Hill O Noth близо до Rhynie, Aberdeenshire, Шотландия, която се слави с остъклените си стени.

Последната от тези таинствени области е Dun Mac Sniachan в Аргайл, а известни примери могат да бъдат намерени в Benderloch в Oban, Craig Phadraig и Ord Hill, North Kessock, разположени недалеч от Inverness.

Dailystar

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.