Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

КИТАЙСКИ СУПЕР СЕКРЕТЕН ПРОЕКТ, ЗАСТРАШАВА ЖИВОТА НА МИЛИОНИ

Той е огромен! Предполагаемо е разположен на площ 5 пъти по-голяма от Ню Йорк.

Къде се намира? Дори и хората работещи по него не разполагат с такава информация.

Конкретната цел на проекта е дори още по-мистериозна – предполага се, че е уред за предричане на земетресения.

Други смятат, че е военно съоръжение за комуникация. Той всява страх у населението, както и у медиите.

Но китайските медии направиха рискован ход и разкриха на света наличието на този проект и потенциалните опасности от него.

Предполагаеми цели на проекта

Проектът бива наричан от медиите „Wireless Electromagnetic Method“. Чен Чиобин, учен работил 13 години върху този проект, съобщава, че той вече е стартиран и дава информация за него, макар и ограничена.

Той, както и хиляди други експерти и учени, работещи по проекта, все още не са сигурни къде се намира той.

Според Чиобин, е възможно той да е разположен в региона Huazhong. Той включва електрически стълбове с високо напрежение, които формират кръст.

Той е широк 60 километра, а дължината му е 100 километра. В краищата, медните проводници стигат дълбоко под земята, до енергийни станции.

Те генерират радио вълни с изключително ниски честоти. По официално становище те ще бъдат използвани, за да засичат земетресения и да намират залежи на минерали, метали и горива.

Нискочестотните вълни могат да достигат до 3500 километра под земната повърхност.

Според експерти проектът цели умножаването на възможностите на китайските атомни подводници.

Нискочестотните вълни са изключително трудни за засичане от сателити и могат да се разпространяват по вода.

Това е ефикасен метод да се осъществява комуникация с атомните подводници, без нуждата от предаватели, близо до бреговете.

Но какво наистина тревожи медиите и милионите хора, загрижени за здравето си.

Негативни ефекти

Според медията South China Morning Post, разпространила информацията за този проект, тези вълни водят до изключително завишаване на риска от ракови заболявания.

Според Международната агенция за ракови изследвания нискочестотните вълни са канцерогенни за хората.

Те също така водят до влошаване на съня, стрес, депресия, рак на гърдата и мозъка, спонтанни аборти и повишаване на склонността към самоубийство.

Според анонимни източници парите за проекта идват от държавния бюджет, но след намеса на военните тази информация не е разпространена.

Дали апелите за спирането на проекта, отправен от китайските медии и милионите граждани, които ще бъдат засегнати, ще бъдат чути?

Дали вече не е твърде късно?

mysteriousuniverse.org

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.