Китайските строго секретни тайни за извънземни разкрити от бивш слушител

Сн. НП

Хиляди хора в китайския град Фошан са видели в небето плаващ град. Те наводнили социалните медии със снимки на НЛО, летящи над Китай, но половината били изтрити или премахнати.

Ставаме свидетели на повече и повече аномални явления в небето, които китайското правителство се опитва да отрече.

Има хипотеза, че извънземните може да са живели сред китайците хиляди години. И най-после завесата върху истинската история на Китай се вдига. 

Човек започва да се пита дали историята се повтаря, защото в Китай се мълвят от векове легенди за съжителството на императора с летящи дракони.

Сун Шили – бивш служител на китайското външно министерство, който е работил лично с Мао Дзедун, излиза с шокиращо разкритие в канадски вестник. “Китайското правителство знае, че извънземни посещават Земята. Обективната и практична позиция на правителството ни позволи да направим проучвания, дискусии и доклади по темата.”

Сун Шили заявил, че китайското правителство не само е осведомено, че извънземни посещават Земята, но и че някои пришълци живеят сред нас, прикрити в човешка форма.

Разкритията му са като гръм от ясно небе. Те хвърлят нова светлината върху това, което вероятно се е случвало по този въпрос в едно от най-потайните общества на Земята.

Шили твърди, че при Мао е открил поверителна информация. Властите в Китай са знаели за извънземните, и че дори самият той е имал близка среща с тях.

Може ли наистина Сун Шили, който е работил с един от най-могъщите лидери в историята, да е имал вътрешна информация за извънземни, посещаващи Земята? Твърде е вероятно, това да е самата истина. Китай е исторически изолационистка страна. Тя може тайно да е контактувала с извънземни от десетилетия, а вероятно и по-отдавна.

КНР е изключително затворено и потайно общество. Отнася ли се това и за НЛО, понеже знаят нещо? Изследователите на темата са сигурни. Всеки артефакт над 2000 години открит в страната минава през специална секретна служба, която го описва.

Западът отдавна е запленен от тази далечна страна, може би, донякъде, защото притежава много тайни. От изграждането на дългата 21 000 км Велика китайска стена, издигната преди хиляди години, до днешната така наречена „Велика информационна стена”. Тя ограничавава използването на Интернет.

Китай взима извънредни мерки, за да попречи на хората и информацията да влизат или напускат територията и. И информацията за контактите с извънземни е една от тях?

НП/АЕ

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.