Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Кодови имена: Въздушен змей, Рак, Змия. Дори не предполагате

Едва ли използването на високотехнологични станции с торсионни генератори за психотронно влияние е разработена само от елита на научната мисъл. Намесата на външни висши сили е спорна, но не невъзможна.

В много градове на Съветския съюз били инсталирани стационарни системи за психотронно манипулиране на съзнанието на населението – системите „Въздушен змей“ и „Краб“.

Населеното място бива обхванато от кохерентно поле, в което всеки се чувства „свой“. Системата изравнява жителите по интелигентност, физически тон и емоционално настроение.

Излизащите извън фиксираните ивици чувстват дискомфорт и враждебност от страна на околните. В резултат и те се спускат до средното състояние.

Така бунтовете и народните размирици стават невъзможни. Системата „Змия“ регулира нивото на престъпността с огромен успех и дори се превръща в експортна стока.

В Москва, Ленинград, Алма-Ата и Душанбе била въведена системата „Рак“– по-модерна мрежа от псиемитери. Тя позволява да се манипулира съзнанието на хората и те да бъдат принуждавани да извършват различни програмирани действия.

В Душанбе, през 1990 г., системата аварирала и населението на града останало два дни в полубезумно състояние. В резултат ограбило всички магазини и институции и то в съучастие с полицията и вътрешните войски.

Самият комплекс заема цяла стая и е съставен от стандартни съветски устройства.  Включва енцефалограф и транскраниален електростимулатор с максимален ток 20 mA.

Енцефалограмата и електростимулатора се свързват с оператора. Той седи в малка отделна стая и поставя програмата записана на лента (като филм), въвежда параметрите на контролния панел и натиска бутона. Системата използва честота от 44 GHz и торсионни полета. В една охранявана сграда може да има десетки такива комплекси.

През 1973 г. в Съветския съюз била изпробвана установката „Радиохипноза“. Тя генерира микровълново излъчване, чийто импулси предизвикват акустични колебания в мозъка.

Нейната мощност позволява да бъдат потопени в сън жителите на около сто квадратни километра. Страничен ефект на установката е мутации в клетките на организма.

В основата на методиката лежи откритието на Михайловски, че комбинациите от електромагнитни импулси с продължителност от 20 мсек до 1,25 сек, повтаряни с честота 25-0,4 Hz и модулирани на носеща радиочестота в диапазона на средните и късите вълни, влияят на отговорните за емоционалното настроение и за работата на вътрешните органи зони на мозъка.

В Съветския съюз се използвал метод за психотронна обработка, при която мощността на биоенергийния генератор се въвеждала в сградата чрез битовата мрежа: осветление, телефон, обща телевизионна антена, радиомрежа, охранителна сигнализация. Последвала вълна от граждани, които напускали домовете си, за да станат бездомници.

През 1982 г. генералният секретар на ЦК на КПСС Андропов наредил създаването в Украйна на Главен център по психотронника. Разработени били няколко типа психотронни генератори подложени на поредица изпитания.

Използвани били фазирани антенни решетки, които управлявали тета-делта-ритмите на мозъка.

През 1986 г. бил създаден генератор на специални физически полета, предназначен да коригира поведението на огромни маси от населението.

Тази апаратура, изведена в космическа орбита, обхващала с „лъча“ си огромна територия, сравнима по площ с Краснодарския край.

Днес тези системи са в пъти по-мощни по обхват на територията. Влиянието им е фокусирано върху различни центрове от човешкото поведение и се използват без никакво знание от населението.

НП/превод Е. Манолова

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.