Кое може да промени осезателно мисловните полета?

Една от главните теми днес е за контролиращата сила, манипулираща матрицата, която използва енергията на човешките същества като източник на енергия.

Източникът на енергия е човешкият страх. Това е цялата игра – превръщане на човешката раса в електроцентрала, генерираща страхова енергия, която може да бъде погълната и да ги захрани.

Като превръщат хората в батерии или генератори на страха, който осигурява енергия на манипулаторите отвъд петсетивното ниво на човешкото съществуване.

За да задържа човечеството в тази условна реалност, бе създадено това, което стана известно като „Матрицата“. Един илюзорен свят, който манипулира да го приемем за реален, но всъщност е само една илюзия на умовете ни.

Човечеството е хванато в капан, в който създава реалността, без да го знае. Преживяваме я, мислейки, че не я създаваме. И когато не я харесваме, се опитваме да променим отражението й, вместо онова, което я създава. 

Ето защо, когато имаме някакви страхове, сме склонни да ги привличаме. Когато се страхуваме от това или онова, това е усещането ни за реалност на съзнателно и подсъзнателно ниво.

Тогава се проявяват мисловните полета, представящи този страх, а след това наблюдаваме тези мисловни полета в холографската реалност.

Но ако по същия начин възприемем едно различно усещане за реалност, ако вместо да се притесняваме, отхвърлим страховете си, защото страхът не съществува, това е една илюзия, сътворена от умовете ни.

Ако възприемем света различно, ако има липса на страх, балансът на всички неща ще бъде с нова вибрация. Приемем ли оптимизма, всичко ще бъде друго. И точно затова е толкова трудно. Тези идеи днес са произнасяни без смисъл. А те са енергийни ключове.

Смъртта не съществува, животът е само един сън, а ние сме представата за себе си. Там е разковничето. Цялата манипулация е манипулация на представата на човечеството за себе си.

НП/ Джоунс, Айк

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.