Кои енергийни центрове на Земята са портали за други измерения?

През 1983 г. Чарлз Брукер изследвал магнетизма в магалитния каменен кръг Ролрайт в Англия. Оказало се, че магнитната сила се привлича в каменния кръг през тесен процеп между камъните на входа.

Двата западни камъка от кръга пулсирали, изпускайки концентрични пръстени променлив ток, като вълни в езеро. Средната интензивност (геомагнитното поле) в кръга била значително по-ниска, отколкото отвън. Сякаш камъните действали като щит. 

В храма на Едфу в Египет има стена, а пространството около нея се отличава енергийно от околното пространство. Изглежда древните архитекти са можели да управляват законите на природата.

Изследване на енергийните полета във и около най-големия каменен кръг в света е установило, че неговите мегалити са предназначени за привличане на земните токове.

Мегалитите в Ейвбъри са изследвани от Джон Бърк. Той установява, че пръстеновиден ров прекъсва предаването на телуричен ток на земята, събира тока и го освобождава на входа на Ейвбъри.

Електромагнитната активност се снижава нощем и нараства на разсъмване. Камъните са преднамерено поставени така, че да насочват електромагнитните токове в определена посока.

Това наподобява съвременните атомни ускорители на частици, в които йоните се движат в една посока.

Ейвбъри

При снижаване на интензивността на геомагнитното поле хората изпитват необикновени психически състояния.

Инженерът Пиер Мирьо е провел изследване в Карнак, Франция, където има около 80 000 мегалита. Установено било, че долмените усилват и освобождават телурична енергия през деня с пик на разсъмване.

Мегалитите на Карнак, намиращи се в най-активната сеизмична зона във Франция, постоянно вибрират, което прави тези камъни електромагнитно активни. Енергията пулсира на всеки 70 минути, камъните редовно се зареждат и разреждат.

Много древни традиции по цял свят сочат един специфичен аспект. Определени места на повърхността на Земята притежават по-висока концентрация на сила от други. Именно на тези места хората са строили храмове и други ритуални съоръжения.

През 2008 година НАСА открила, че Земята е свързана със Слънцето чрез мрежа от магнитни портали, които се отварят на всеки осем минути.

Това потвърждава твърденията, че в мегалитни съоръжения и древни храмове човек може да се свърже с места извън пределите на тази планетарна сфера.

НП 2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.