Съзнание

Кои са признаците, че притежаваме духовни дарби?

Може би не е само във вашето въображение. Може би наистина имате духовни дарби. Какви са знаците за това?

Признаците, че притежавате духовни дарби

Въпреки че може и да не вярвате в свръхестественото, у повечето хора все още има голяма доза любопитство към необяснимото.

Може би някога сте се питали дали притежавате специални способности, дори и да не сте го признавали.

Нека разгледаме знаците, по които да разберете отговора на този въпрос.

Изолация

Хората, които притежават духовни способности, често пъти се нуждаят от повече време само за себе си.

Те се нуждаят от това време, не защото се опитват да странят от хората, а защото те го използват, за да намерят духовната си страна и естество.

Дори и още да не сте усетили наличието на подобни дарби у вас, уединението може да ви помогне да ги разкриете.

Също така големите тълпи могат да ви изтощят и да изцедят енергията ви. За това тези моменти ще са ви нужди, за да презаредите.

Изострена сетивност

Изострената сетивност е един от най-сигурните знаци, че притежавате духовни дарби.

Може би понякога си мислите за някого и в следващия момент този човек ви позвънява. Ако подобно нещо ви се случи веднъж или два пъти, може да го наречете съвпадение.

Но ако се случва често, то това е резултата от енергията,която и излъчвате и усещате.

Понякога сетивността може да ни даде знак, че нещо негативно ще се случи. В тези моменти бихме усетили предупреждението под формата на главоболие, болки в стомаха или просто неспокойствие.

Сънища

Сънищата могат да имат различни интерпретации и за нас може да е трудно да разберем дали нашите сънища са пророчески или просто резултата от нещо, което сме гледали по телевизията.

Но има начини, по които да разграничим двата вида сънища. За съжаление, понякога имаме сънища, на които не обръщаме внимание, докато не се превърнат в реалност.

Тогава разбираме, че ние притежаваме необикновена дарба.

Дежавю

Почти всеки от нас е изпитал някаква форма на дежавю в живота си. Но ако имате духовни способности, вие ще изживявате това много по-често.

Това чувство понякога ще ви стопля, а други пъти може да съживи болезнени спомени.

Всичко зависи от посланията, които Вселената ви дава, и защо ги получавате. Тя или ви приветства в това място и време, към което сте се върнали, или ви казва да се отдалечите от него.

Емпатия

Хората с духовни способности притежават и високо ниво на емпатия. Те разбират как се чувстват другите хора, просто като седят до тях.

Почти невъзможно е чувства като гняв, тъга или любов да бъдат скрити от емпата. Той самият може да изпита чувствата на другите, но това е изключително изтощително за него.

Според нас всеки човек има потенциала да се вгледа дълбоко в себе си и да откритие тази енергия.

learning-mind