Тайни и загадки

Забранената история. Строго секретните проекти на Третия Райх

Немците кацат на Луната през 1942 г. с екзоатмосферен ракетен апарат. В обширните изследвания на  конспиративните теории за условията на Луната, има безспорни доказателства, че там има атмосфера, вода и растителност. Не е нужен специален костюм, за да може човек свободно да се разхожда.

Всичко, което NASA е казала за естествения ни спътник е заблуда. Когато руснаците и американците тайно кацат в началото на 50-те на миналия век те прекарали първите си нощи там като гости на нацистката подземна база. След края на войната нацистите продължили своите космически полети от полярната им база Нова Швабия в Антарктида.

Това звучи по-скоро като сценарий на фантастичен филм, но българският писател Владимир Терзийски, имигрант в САЩ, публично показа в десетки страни, преди повече от 20 години, документален филм, описващ специалната нацистка военна програма V-7 и това изглежда напълно реално. Всеки скептик може да бъде подложен на сериозен дебат от опонентите.

Първото лунно кацане, извършено от немци, е в областта „Mare Imbrium“ или „Море на дъждовете“ на 23. 08. 1942 г. в 11:26 часа. Първият човек на Луната е бил капитан-лейтенант Вернер Тайсенберг от военноморския флот. Всъщност работата по лунната програма е дело на военноморския флот на нацистка Германия, а не на Луфтвафе.

Според авторите на нелегалният немски документален филм от обществото Туле, кораба Haunibu-3 – 74 метровия в диаметър е бил избран за най-храброто пътешествие на века – мисия до Марс. Корабът е бил дисковиден, и е имал антигравитационни двигатели от тип „Андромеда тахион“. Кораба полита от Германия през април 1945 г. само дни преди края на войната в Европа.

Заради структурно увредените двигатели и проблем в захранването по време на полета, пътешествието траело 8 месеца. Кратък тласък в земната орбита е бил извършен, след което кораба отпътувал към Червената планета, а двигателите след това изключили.

След тежко пътешествие, немската чиния почти се разбива, унищожавайки двигателите, но екипажа оцелява. Това се случва по средата на януари 1946 г. 

След приземяването не е имало радио контакт между космонавтите и контролния център във Вилхелмсхафен или този близо до Анцио, Италия. Веднага след успешното приземяване на Луната, немците са започнали да пробиват и да правят тунели под повърхността, и в края на войната са имали вече малка изследователска база.

НП/ Марк Д’Антонио, Ник Поуп