Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Контрол над съзнанието. Проектът ТЕТРА набира скорост

Има един филм от 2003г. със заглавие „Контрол“. В него се разказва за Ланс Бишъп, 33-годишен американец, застрахователен агент. Той започва да чува гласове, които му казват да извършва актове на насилие. Впоследствие разбира, че е част от експеримент за контрол над съзнанието. Неговата цел е да бъдат контролирани масите посредством радиосигнали, излъчвани от система от мачти, разположени в различни населени места.

Така ще се диктува на хората какво да мислят, какво да чувстват и как да живеят. В градчето Райд, на остров Уайт в Англия вече има такава мачта на няколкостотин метра от къщите. Подобни съоръжения никнат из цялата страна, а целта е да бъде покрита цяла Европа и не само тя. Това е системата за мобилни комуникации ТЕТРА.

Официално се твърди, че ТЕТРА е просто една комуникационна система за нуждите на полицията и службите за сигурност. Но това е само едно от нивата, на които функционира тя. Истинската цел на създаването на ТЕТРА е контрол върху съзнанието на масите. Технологията е подобна на комуникационната система Пи Си Ес (PCS) в САЩ. Характеристиките на ТЕТРА се отнасят и до други системи, функциониращи в други части на света. Тя например е използвана за комуникациите по време на Олимпийските игри в Атина през 2004г.

Договорът за ТЕТРА е известен като договорът „Еъруейв“. Той е сключен между Министерството на вътрешните работи на Великобритания и консорциум, оглавяван от „Бритиш Телеком“. А после е продаден на „02“ и дъщерната и фирма „mm02“. Американският гигант „Моторола“ също участва в изграждането на важен компонент от системата ТЕТРА. А това е компания, поддържаща тесни връзки с Агенцията за национална сигурност, която е основен елемент на американската мрежа за контрол на съзнанието. Т. нар. военно-промишлен комплекс представлява сливането между военните и бизнеса, при което разработените в тайните проекти технологии за контрол върху човешкото съзнание придобиват публичност в резултат на предоставянето на военното ноу-хау на корпорация, свързана с военните.

Мачта от системата ТЕТРА

Във вътрешен документ на Европейския съюз се предупреждава за „голям риск, който може да възникне от повсеместното присъствие на фирми от САЩ, доставящи радиокомуникационно оборудване за полицията в Европа“. Документът е изготвен в рамките на Оценката на научно-техническите възможности, която се прави за Европейския парламент. В него се изразява сериозна загриженост от доминиращата роля на американските компании в изграждането на кризисни комуникационни мрежи в Европа. Според документа „Моторола“ играе решаваща роля при определянето на европейския стандарт ТЕТРА (в сътрудничество с Агенцията за национална сигурност). Честотните импулси на ТЕТРА са такива, че радиоапаратите трябва да се изключват в близост до животоподдържащото оборудване или дори край алкохолни дрегери и уреди за засичане на скоростта на автомобилите, защото предизвикват смущения. Тази техника влияе на други уреди и което е най-важното, разстройва функцията на човешкия мозък и ДНК.

Основната цел е контрол над масовото съзнание, а ефектът върху здравето е такъв, че може да се стигне до сериозни заболявания и разстройство на физическото, психическото и емоционално енергийно поле на човека. Системата ТЕТРА не е тествана публично за въздействието върху здравето. А корпорациите, свързани с тези технологии, непрекъснато повтарят една и съща мантра, когато се повдигне въпросът за опасните въздействия. Те твърдят, че няма „категорични“ доказателства, че техниката е вредна.

НП/ по материали на Дейвид Айк

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.