Новини

Космически кораби до планета от Слънчевата система. Къде са те?

Доктор Норман Бергрун е машинен инженер, работил за Изследователска лаборатория „Еймс“, за НАСА и Lockheed Missiles and Space Company (днешната „Локхийд – Мартин“). След това основава Bergrun Engineering and Research.

Бергрун е имал достъп

до данни с изключително високо ниво на секретност. Самият той изяснява това в книгата си „Създателите на пръстените на Сатурн“ публикувана преди повече от 5 години.

Това, което прави историята на Норман толкова интригуваща е, че стотици други учени, политици и високопоставени военни също споделят информация за НЛО и извънземни същества.

Бергрун заявява: „Това, което разбрах, е, че тези неща обитават Сатурн, където първо ги открих. И че те се умножават“.

Според него пръстените на Сатурн

за нас са даденост. Бергрун твърди, че знае, че тези пръстени се създават изкуствено от същества, които по размери могат да се сравнят с „космически китове“.

Авторът казва, че пръстените са „следи от ауспуси на кораби“. А друга възможност е те да са предназначени за „кърмене“ на малките.

„Хората трябва да узнаят, че тези неща наистина съществуват. Те са там.“, казва ученият.

Когато бившият астронавт на НАСА

и професор по физика в Принстън д-р Брайън О’Лиъри заявява, че има „много доказателства, че извънземни цивилизации ни посещават от много дълго време“, той не се шегува.

Вече има официално разсекретени документи, потвърждаващи дългата история на срещите на военните с обекти, извършващи невъзможни маневри при скорости, непостижими за познатите ни самолети.

При това видяното от пилотите се потвърждава и от въздушния и от наземния радар.

Според Херман Оберт,

един от основателите на астронавтиката, „летящите чинии са реални и това са космически кораби от друга слънчева система.

Те са пилотирани от интелигентни наблюдатели от раса, която може би изследва нашата Земя от векове.“ („Летящи чинии идват от далечен свят“, The American Weekly, 24 октомври 1954г.)

Норман Бергрун казва, че някои от кадрите, заснети близо до пръстените на Сатурн реално показват инверсни следи, излизащи от извънземните апарати.

Той предупреждава, че ситуацията в дълбокия космос е критична, защото тези космически кораби продължават да се движат в цялата Слънчева система.

НП/2021