Новини

Кой е Черният рицар и защо се заговори отново по темата?

На 85 годишна възраст почина първият човек, излязъл в открития космос – съветският космонавт Алексей Леонов. Той извършва своето историческо постижение на на 18 март 1965 г.

Леонов освен това участва и в първия международен съвместен полет между СССР и САЩ – „Союз – Аполо“ през 1975 г., за който се твърди, че е преминал под занака на среща с чужди цивилизации.

В различни интервюта за руската телевизия, Алексей Леонов, говори за „невидимото“ в околоземна орбита и онова, което става там.

Руският космонавт представя и своята гледна точка по темата чужди цивилизации да са разположили сателити в околоземна орбита преди хиляди години.

Преди време отново се разрази буря в интернет с публикации за това, че човечеството е наблюдавано от висша цивилизация.

Ето и теорията, която бе представена, включително и от американския гигант „History“.

Посетителите от други светове

Сателитът Черния рицар (Black Knight) е метален обект, дълъг 100 метра, който се намира в полярната орбита на Земята.

Има серия от фантастични спекулации относно произхода и предназначението на този спътник.

Сателитът е бил открит през 20-те години на миналия век с помощта на радио предавания.

Учените, както и самият Никола Тесла смятали, че получават радио сигнали от въртящия се метал в космоса.

Това е един от първите регистрирани случаи на Long Delay Echoes (LDE). Явление, при което подавателят на радио сигнал получава ехо, след по-малко от 2,7 секунди.

Къде се намира сателитът?

„Черният рицар“ се намира в полярната орбита, което означава, че неговата траектория минава едновременно през двата магнитни полюса на планетата.

През 1960 г., хората пуснаха първия спътник, който имал „преднамерена“ полярна орбита. Черният рицар е единственият неземен обект, който има същата траектория. Как да си обясним това?

Той обикаля Земята на 79 градуса от екватора, а не на 90 градуса, както се счита полярната орбита.

Черният рицар се движи бързо, като завършва орбитата си на всеки 104,5 минути. Никоя държава не е потвърдила обекта за свой.

Това са единствените факти за този спътник. Всичко останало е спекулация.

Правителството на САЩ и Русия проявиха изключителен интерес към устройството, но не споделиха почти никаква информация.

Съществува теория, че той е част от космически кораб или счупен спътник

Тази теория е отхвърлена много бързо, тъй като обектът е бил забелязан преди първият сателит да бъде пуснат в Космоса.

Огромният му размер, също елиминира вероятността за забравена човешка конструкция.

По-популярните теории казват, че „Черният рицар“ е: извънземна сонда, шпионска машина или част от по-голяма извънземна комуникационна мрежа.

Това се дължи на факта, че записаните радиопредавания, изглежда произхождат от сателита. Тесла казва, че честотата и елементите на предаването са различни от тези, които е виждал преди.

През 1973 г., авторът на научна фантастика Дънкан Лунан направил експеримент с предаванията, който се излъчват от Черния рицар.

Силата и интервалите на предаванията го накарали да повярва, че сигналите идват от Epsilon Bootis – звезда близо до Луната.

Когато превел съобщенията, Дънкан разбрал, че предаванията се извършват от 13 000 години. Черният рицар е изпратил звездни графики и информация, за да намери друг интелигентен живот.

Странно е, че такава мистерия се върти около нашата планета в продължение на най-малко десетилетия, а учените не дават окончателен отговор.

Източник: The Spirit Science