Новини

Кой сътворява случайностите в живота на всеки от нас?

Случвало ли ви се е да си мислите за някого, който не сте виждали от дълго време и изведнъж той да се появи пред вас на улицата?

Веднага бихте си помислили „какво съвпадение“?

Но всъщност, зад завесата на „реалността“ функционира тайна космическа организация, отговорна за създаването на „съвпадения“.

Тази невероятно фантастична теория обиколи алтернативните издания в интернет и наля гориво в двигателя на вярващите в случайностите.

Никой не би искал да попада в ситуации, които са нагласени предварително и изходът от тях вече се знае, но една трактовка ни дава повод за размисли.

Кой управлява съвпаденията?

Вселената винаги намира начин в различни ситуации да ни свърже с хората, с които е писано да се срещнем или да бъдем заедно. А после и да ни раздели с тях.

Може да звучи странно, но понякога в търсенето на „съвършенството“ не успяваме да видим „несъвършеното“, от което всъщност се нуждаем и е перфектно за нас.

Това важи за приятели, работа, възможности и изобщо всичко, което ни заобикаля.

През годините всеки един от нас се докосва до тази невидима енергия и неусетно разбира, че всико е решено много преди да се случи.

Отворете очите си

Няма такова нещо като съвпадение. Защото това са знаците, които толкова дълго чакате във Вселената.

Назовете го както искате, но това няма да промени факта, че всичко, което се е случило и ще се случи е планирано и създадено умишлено.

Това е начинът на Твореца

да покаже присъствието си. Фактът, че е толкова неуловимо и трудно да се забележи не означава, че не е там. Просто трябва да се научим да разчитаме знаците.

Вселената винаги успява да покаже пътя, по който е добре да вървим.

Така че всеки път, когато искате да постигнете някаква цел – не забравяйте, че Вселената вече знае всяка ваша мисъл и намерение.

Тя знае кое е най-доброто за вас и ще ви го предостави. Това включва всички уроци, които сме избрали да научим.

Не се чувствайте отчаяни, ако нещата не вървят по план

Вероятно така трябва да бъде, за да може да се координира с генералния план за вас и пътя, който трябва да извървите.

Най-важното е да имате вяра. Никога не спирайте да работите върху себе си, но не пресирайте прекалено събитията, ако не се получават.

Има една прастара максима, че ако нещо става по трудния начин не е точно за вас. Онова, което Твореца е предначертал се случа лесно и бързо.

Доверете се на Вселената – тя ви е подготвила най-добрите изненади.

Източник: Soul Travel Rules