Съзнание

Кой ще управлява планетата през следващото хилядолетие?

Въпросът кой ще управлява планетата през следващото хилядолетие е свързан тясно с религията, която ще оцелее и владее познанието за света. Защо това е така? Нека погледнем в тайните документи за вярванията на планетата и ще открием част от истината.

Първата религия на Земята

е системата за вярване на рептилите, наложена от колонизаторите от Лемурия. Вероятно това ви звучи фантастично, но не е така. Историята на Исус е история от египетската митология.

А всички останали учители, които познаваме като Буда, Мохамед и Кришна не са нищо друго освен събудени инкарнации от нашите управители.

Религия, която изповядвали господарите е основана на вярата в Бога на ума и йерархията. Или казано накратко, на кастовата система.

Тази кастова система се екстраполира от няколко влечугоподобни видове, включени в империята на Орион.

Всеки вид имал своето място в структурата на тяхното общество. Всеки знаел какви са неговите функции и спазвал тези граници. За нарушение на тези правила наказвали със смърт.

Да ви звучи познато. В Индия днес е все още така.

Рептилиите взимали решения на основата на груповия ум

което означава, че нито един от рептилиите не може да вземе решение сам за себе си. Само горната каста имат подобие на индивидуалност.

Те били и лидерите. Когато тази религия е внесена в Шумер, кастовата система се влива в обществото като религиозна йерархия. Колонизаторите на Шумер са били бежанци от Лира (Марс/Малдек).

Те както и атлантите, поддържали първоначалната система от вярвания на Лирианската култура.

Лирианска система от вярвания насърчава индивидуалността

както и служба в името на другите като път за личностно израстване. Лирианците вярвали, че червенокосите хора са връзката с Бога Ум, и като такива ги използва като оракули.

Рептилите се кланяли на духовете от астралния свят, като техните създатели. Духовете имали масовото съзнание, като Свръхдуша.

Вярвало се, че те са безполови, въпреки че от гледна точка на физическата реалност, техните характеристики и качества ги правят по-мъжествени от женския род.

Когато рептилите донесли тази религия на шумерите, те внимавали как ще я въведат, за да бъде приета и изповядвана.

Първоначално те създали основата за половете

След това всели страх да контролират моделите на духа. Умело измислили религия, основана на Бог Богиня, която да контролира и мъжкото и женското население.

Мъжкият бог се наричал Нимрод. Женската богиня е Семирамида. Те са изобразени като получовек, полурептили. Те трябвало да плашат хората и да ги държат в подчинение.

Нимрод и Семирамида в последствие се превръща в Озирис и Изида в Египет и Аполон и Атина в Гърция, наред с много други богове.

Всички използвали темата за половете и мъжки и женски пол, бог и богиня, защото тя е основата на оригиналната андрогиния на рептилите и отделянето на човешкия прототип в мъжки и женски, Адам и Ева.

Заради по-мъжките белези на духовните хора, и въпреки че те били двуполови в себе си, рептилите предпочитат и налагат идеята за надмощието на силния мъж над жената.

Те изобразяват своята андрогиния още в Шумер чрез поставяне на три рога на  Бог Нимрод. Тази символика е многослойна: Две енергии се обединяват, за да създадат една трета – човешкия прототип.

Трите нива на съществуване: киберпространство, астрално и физическо. Трите нива на съзнание: съзнание, подсъзнание и свръх съзнание.

Андрогинията, която води до разделянето на хората на мъже и жени.

Числото три е важен символ за рептилите на Земята

Те изобразяват това по много начини, включително с лилията или перуника с нейните три точки. Те също така се използват скорпион с жило и два пробиващи нокътя.

Подобрената версия на скорпиона е орелът, който е по-висшата форма на скорпиона. Ето защо орелът представлява израстването на по-ниската форма в по-висока такава. Той е властта и глобализацията.

Тъй като орелът е хищна птица, тя е в състояние да улови всичко под него, най-вече живата храна.

Това е причината, поради която римляните винаги изобразявали орел върху техните щитове, когато те марширували в един град или държава.

Повечето хора не осъзнават, че всички птици са потомци на влечугоподобни динозаври.

Много корпоративни лога и супер герои в днешно време са свързани с тях. Крилата също представляват крилатите Рептилни лидери от горния ешалон на схемата.

На половин континент разстояние в Китай, останките на Лемурия са създали

Империя доминирана от мъже

Тук мъжът Император винаги ще има Императрица. Хората смятат, че императорът и императрицата са потомци на Бог Сунг. Символът на империя е дракон, друга фигура от рептилите. Това кралско семейство създава династия, която управлява хилядолетия.

Китайската версия на религията на рептилите прониква в Източна Азия, докато шумерската в Централна и Западна Азия.

Разпространението на тези религии е умишлено контролирано от подземната популация на рептилите, съсредоточена главно под Тибет.

Гледайки картата на света, може лесно да се види, че Азия е най-доброто място за създаване на подземна база, чрез която се достигат всички части на континента.

Тези рептили са били подпомагани от съществата от Сириус Б

които са развили будистките философии, както и от група Лириански ренегати, които се опитват да възпроизведат цивилизацията на Лира под контрола на рептилите. Странно партньорство!

В същото време в Индия, рептили бежанци от Лемурия създават кастова система, която е директна реплика на йерархията на рептилите. Тази култура остава локална, създавайки древните Веди и изграждайки храмове на различните богове на рептилите.

В същото време, египтяните, които са били бежанци от Атлантида или Лира, са в процес на изграждане на нова цивилизация от останките на двете унищожени.

Съществата от Сириус А им помогнали

тъй като те са основен фактор при взаимодействията с Атлантида. В Египет боговете на рептилите са били известни като Озирис и Изида.

Египетската култура включва голямо разнообразие от хибридни творения полу-човеци, полу-животни. Това напомня на експериментите в Атлантида за създаване на хибриди, които намират пътя си в египетската култура.

Атлантите са толкова вкоренени в оригиналната система от вярвания от Лира, че на рептилите им отнема няколко хилядолетия да превземат тази крепост.

В звездната система на Сириус А основният свят се нарича Кхум. Древното име на Египет е Кем. Има и корелация с Мексико.

Някои изследователи твърдят, че залива Кампече се превежда като залива на Стария Египет, което показва връзката между Египет и полуостров Юкатан. Но дали е така?

НП©