Новини

Краят на играта и планът за глобално поробване едва ли са мит

„Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие.“ Джеймс Уолбърг пред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била пряко свързана със създаването на Европейския съюз (ЕС).

След възникването на ЕС под прикритието

на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Цялата тази конспиратология, както биха я нарекли някои е повече от очевидна в наши дни.

Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите

на управляващите в сянка, които са начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида на върха, на която е цветът на финансовия елит.

Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване.

Но в края на 90-те години на миналия век се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да се изплъзва контролът на тайните срещи в Давос.

Не става ясно кога точно този страховит кръг решава да предприеме нова, още по-агресивна стратегия да и активира своите пионки. Но днес ние ставаме свидетели на тази активация.

Пандемия и страх, затворени пространства

приземени самолети и ограничено придвижване, хора се редят на опашки и дават пари, за да получат разрешение за пътуване наречено – PCR тест. Светът никога не е виждал такава гигантска злоупотреба и манипулация с доверието в системата.

Нищо вече не е същото. Включително и политическата система я очаква сериозна еволюция. И само страните с виталност и антикорупционен имунитет ще преминат през трудностите, които могат да пометат цели държави.

Следете внимателно информациите за напрежението по оста САЩ и Великобритания срещу Русия и ще научите много за знаците.

Накратко казано „Краят – план за глобално поробване“ е филм на Алекс Джоунс имал своята премиера през 2007 година. Но днес видеото е все по-актуално и търсено от зрителите.