Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ЛЕГЕНДАТА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ДЪРВОТО НА ЖИВОТА

Планетарното съзнание на Земята, както и всяко съзнание, e с много сложна структура. Създаването на Дървото на живота е свързано с идването на Земята на същества от Външните Светове.

Без да се посочват детайлите, може да се каже, че пришълците, наричани в хрониките на Земята – „Планински гиганти“, са създали няколко изкуствени раси, доминиращи сега на планетата, за колонизацията й.

Съзнанието на хората е част от планетарното съзнание на Земята. Магията като способност е в пряка зависимост от енергията, свързваща човешкото съзнание със съзнанието на планетата. Тази енергия се нарича Врил и представлява сложен сигнал с много параметри.

Изкуствените раси са били създадени извън Земята и не са били свързани с нейното съзнание. За настройка на съзнанието на новите раси и Земята Планинските гиганти създали специална машина Чинтомани и я изхвърлили от орбитата й на Земята.

Машината представлявала огромен процесор (кристаломозък), който влязъл във взаимодействие с планетарното съзнание и променил неговите параметри.

Впоследствие Атлантите, третата изкуствена раса, създали маговете като продукт на високи технологии.

За усилване на работата на съзнанието им атлантите още веднъж изменили съзнанието на планетата с помощта на построените от тях Велики пирамиди, пазещи в себе си огромни изкуствени кристали (процесори).

В резултат в структурата на планетарното съзнание възникнал управляващ контур, аналог на пулта за управление на телевизора, с достатъчно точна структура.

Схемата на Дървото на живота отразява преди всичко реално съществуващата в планетарното съзнание структура, която, както и цялото планетарно съзнание, е образувана от сумарната енергия на съзнанието на цялото човечество.

Тази енергия, излъчвана от всеки отделен организъм в окръжаващата среда, образува канали, подобни па телевизионните.

По-нататък тези канали се вплитат в структурата, както е изобразено в схемата на Дървото на живота.

Енергийната структура на съзнанието на гения на Земята представлява 10 сефира и 22 канала. Древните магове се опитвали да структурират съзнанието на Земята, създавайки пирамидите.

В недрата им се намирали устройства модулатори, променящи силовите линии на структурата на съзнанието на Гения на Земята. В резултат, възникнали енергийните завихряния, притежаващи собствена честота на вибрациите.

Тези вибриращи структури започнали да взаимодействат помежду си, образувайки канали. Така възникнала енергийната структура на самия гений на Земята, която съществува и до днес. Вибриращите зони получили названието Сефири.

НП/ Борис Моносов

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.